Keurmerk Private Lease
De beste private lease deal, daarvoor moet je bij IKRIJ.NL zijn

De beste private lease deal, daarvoor moet je bij IKRIJ.NL zijn

Bij iedere advertentie vind je wel een private lease deal. Privélease is dan ook een jonge ontwikkeling in autoland die door iedereen wordt omarmd. Zo’n private lease aanbieding past bij een nieuwe trend waarin het eigen bezit niet meer zo belangrijk is en de nadruk veel meer ligt op het gebruik tegen een vast bedrag per maand. Dat is ook logisch, want met zo’n private lease deal weet je precies waar je aan toe bent!

Ontdek het ruime aanbod van IKRIJ.NL in Private lease met de beste deal

Van praktische A-segmenter tot full-size SUV

Private lease is autorijden met een abonnement

Vroeger kocht je dure CD’s en tegenwoordig betaal je een bescheiden maandbedrag om al je muziek te streamen bij Spotify en Apple Music. Films kijk je bij Netflix en met een abonnement van HelloFresh heb je geen omkijken meer naar je dagelijkse boodschappen. Waarom zou je nog enorme bedragen neertellen om een nieuwe auto te kopen of risico te lopen met de aanschaf van een occasion als je met een private lease deal voor een overzichtelijk maandbedrag een nieuwe Citroën C1 of Volkswagen T-Roc least?

We noemen zomaar twee voorbeelden, maar de keuze is enorm! En om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet ziet, helpen we je graag persoonlijk. Bij IKRIJ.NL denken we met je mee en zorgen we voor private lease deals op maat. Bij IKRIJ.NL hebben we regelmatig extra aantrekkelijke aanbiedingen omdat we auto’s op voorhand inkopen. Met zo’n private lease deal uit de voorraad ben je supersnel op weg!

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Na het kopen van een woning geldt de aanschaf van je auto als de grootste kostenpost in het huishouden. Met de private lease deals van IKRIJ.NL ben je daar voorgoed van af. Het geld dat je overhoudt, kun je wel beter besteden. Hoe ziet jouw shortlist eruit? De langgekoesterde uitbouw, de studie van je kinderen of toch een keer naar je familie overzee? Een private lease deal van IKRIJ.NL heeft veel voordelen. Naast het feit dat je het aankoopbedrag op zak houdt, betaal je voor zo’n leaseauto ook geen bijtelling. En omdat het geen financiering is, maar leasing heb je ook geen slottermijn. Met een private lease deal van IKRIJ.NL loop je dus geen financiële risico’s.

Bij IKRIJ.NL weet je wat je auto kost en zijn er geen verrassingen. Alle kosten voor onderhoud, reparaties en de banden betalen wij en omdat we heel veel klanten hebben, maken we scherpe deals. Dat voordeel zie je terug. Met een private lease deal rijd je écht voordelig en heb je geen gedoe!

Wil je het nóg scherper? Natuurlijk, dat kan ook. Bij IKRIJ.NL worden we graag gezien en daar hebben we wat voor over. Als we onze reclamestickers op jouw leaseauto mogen plakken, geven we zomaar 5 euro extra korting - iedere maand. Kijk voor zo’n super private lease deal bij de actieauto’s op de site en bereken je eigen maandbedrag. Een private lease deal van IKRIJ.NL is écht voordelig!

Zekerheid voor alles

Als particuliere klant wil je natuurlijk zeker weten waar je aan begint. Bij IKRIJ.NL snappen we dat als geen ander. Onze private lease actie(s) zijn helemaal afgestemd op privégebruik. Natuurlijk zijn onze prijzen inclusief BTW en “all-in” betekent bij IKRIJ.NL dat je geen zorgen hebt over de garagerekeningen, een goede verzekering en je wegenbelasting. Zelfs pechhulp en vervangend vervoer na 72 uur zit erbij. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Betrouwbaarheid staat voorop. Daarom is IKRIJ.NL aangesloten bij de stichting Keurmerk Private Lease . Met de vijf zekerheden van het keurmerk weet je dat je een prima private lease deal hebt.

Geen gedoe, wij kopen jouw auto

Met een private lease deal van IKRIJ.NL heb je geen gedoe en hoef je alleen nog maar te tanken. Maar wat moet je met je oude auto? Bij IKRIJ.NL hebben we de oplossing. We ruilen hem graag in en storten het geld gewoon op jouw rekening. Zo heb je cash money voor je oude auto én je hoeft niet te investeren in een nieuwe. Dat lijkt dubbelop en dat is het ook! Vul hier het formulier in om een offerte op te vragen. Bij IKRIJ.NL taxeren we je auto helemaal gratis. We zijn je graag van dienst!

Van bezit naar gebruik, dat is de essentie van de nieuwe abonnementeneconomie. Grote investeringen zijn verleden tijd en je betaalt alleen maar voor het rijden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als jij dat ook wilt, sluit dan zo’n aantrekkelijke private lease deal af bij IKRIJ.NL! Dat is het private lease label van Wittebrug Lease met maarliefst 17 aangesloten dealers in de Randstad. Bel ons op 070 342 92 20 of vul hier het contactformulier in . Dan zorgen wij voor één vast aanspreekpunt. Thomas, Joyce of een van onze andere collega’s. Bij IKRIJ.NL hebben we altijd voorraadaanbiedingen zodat je snel kunt rijden. Maar omdat het assortiment vaak wisselt, kunnen de specificaties van onze private lease deals natuurlijk ook wijzigen. Vraag daarom naar onze modellen en de opties!

De voordelen van Private lease van IKRIJ.NL in Private lease met de beste deal

 • Private lease deals op maat
 • Snel leverbaar
 • Voordelig
 • Geen gedoe
 • Zorgeloos autorijden tegen een vast, scherp tarief per maand
 • Gratis taxatie van de oude auto en mogelijkheid tot overname hiervan
 • Korting op maandbedrag d.m.v. bestickering

Maak kennis met het team van IKRIJ in Private lease met de beste deal


                  Rolf Heinrichs van IKRIJ.NL staat voor u klaar in Private lease met de beste deal

Rolf Heinrichs

Private Lease Adviseur

070 - 342 92 02

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


                  Thomas Tuinstra van IKRIJ.NL staat voor u klaar in Private lease met de beste deal

Thomas Tuinstra

Manager Private Lease

070 - 342 92 20

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                  Bram de Waard van IKRIJ.NL staat voor u klaar in Private lease met de beste deal

Bram de Waard

Private Lease Adviseur

070 - 342 94 11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.