Keurmerk Private Lease

Bij een auto van IKRIJ.NL is geen sprake van bijtelling.

Aandachtspunt

Wanneer jouw werkgever een vergoeding geeft voor de private lease auto is het raadzaam de belastingwetgeving te raadplegen. In gevallen waarin de vergoeding exact gelijk is aan de maandtermijn kan bijtelling van toepassing zijn.

IKRIJ.NL is vanuit het Keurmerk Private Lease verplicht een registratie te doen bij BKR. Het bedrag dat geregistreerd wordt staat vermeld op de leaseovereenkomst. Daarnaast is IKRIJ.NL verplicht betalingsachterstanden bij BKR te melden, dit conform de richtlijnen van BKR.

Rekenvoorbeeld BKR Registratie.

  • De looptijd van je leasecontract is: 48 maanden
  • Jouw maandtermijn is: € 250,00
  • IKRIJ.NL registreert bij BKR 48 x € 250,00 x 65% = € 7.800,00

Aandachtspunt

Wanneer je binnen nu en 4 jaar van plan bent een huis te kopen is een private lease contract van invloed op de aanvraag van een hypotheek.

De auto wordt bij de RDW geregistreerd op jouw naam. Alle brieven van het RDW en andere instanties worden naar je privéadres gestuurd.

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Dankzij het keurmerk weet je bij welke partij je veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Het Keurmerk Private Lease heeft met alle deelnemers heldere afspraken gemaakt. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het keurmerk geeft dit weer. Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat je als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat je veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in je private leaseauto!

Met IKRIJ.NL lease je privé een auto van jouw keus voor een vooraf vastgesteld aantal maanden en jaarkilometrage en voor een vastgesteld maandbedrag.

Als je een klacht hebt vragen wij je deze schriftelijk aan ons te melden. Dit kan via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Wittebrug Lease BV t.a.v 'de Directeur'. Postbus 432, 2260 AK Leidschendam.

De medewerkers van IKRIJ.NL zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer: 070 342 94 00.

De pechhulpdienst van IKRIJ.NL is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar op nummer: 070 390 60 61.

Het e-mailadres van IKRIJ.NL is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.