Keurmerk Private Lease

Bij privé lease heb je recht op vervangend vervoer van IKRIJ.NL als de onderhoudswerkzaamheden langer dan 72 uur duren. Als je bij het afsluiten van het contract voor private lease als aanvulling hebt gekozen voor vervangend vervoer na 24 uur dan heb je uiteraard na 24 uur recht op vervangend vervoer van IKRIJ.NL.

Elk merk en type private lease auto heeft zijn eigen onderhoudsintervallen. Tegenwoordig geeft bijna iedere lease auto privé op het dashboard aan wanneer er onderhoud nodig is. Ook in het instructieboekje van de auto staan de onderhoudsintervallen vermeld.

Voor onderhoud mag je bij privé lease zelf een afspraak maken bij een erkende merkdealer bij jou in de buurt. De dealer laat IKRIJ.NL weten welke werkzaamheden hij uitvoert. De financiële afwikkeling van deze onderhoudsbeurt vindt plaats tussen de dealer en IKRIJ.NL.

Bij IKRIJ.NL is pechhulp voor jouw private lease auto in binnen- en buitenland inbegrepen. Je kunt 24 uur per dag 7 dagen per week contact opnemen met ons noodnummer: 070-390 60 61.

Aandachtspunt:

Pechhulp in het buitenland is alleen van toepassing in die landen waar je met jouw lease auto privé mag komen. In de volgende landen is pechhulp van IKRIJ.NL van toepassing:

Andorra, Griekenland, Luxemburg, Slovenië, België, Groot-Brittannië, Malta, Slowakije, Bosnië-Herzegovina, Noord-Ierland, Nederland, Spanje, Bulgarije, Hongarije, Noorwegen, Tsjechië, Cyprus, Ierland, Oostenrijk, Tunesië, Denemarken, IJsland, Polen, Zweden, Duitsland, Italië, Portugal, Zwitserland, Estland, Kroatië, Roemenië, Wit-Rusland, Finland, Letland, Servië, Frankrijk, Litouwen, Montenegro. Andere landen zijn niet toegestaan voor auto leasen privé.

All season banden of winterbanden horen er niet standaard bij. Bij auto private lease van IKRIJ.NL kun je all season- of winterbanden wel optioneel toevoegen aan het contract voor privé lease. In het tarief voor die extra banden zijn de opslag- en wisselkosten inbegrepen.