Keurmerk Private Lease
Mijndomein auto's

Mijndomein auto's

Wij heten de klanten van Mijndomein Auto van harte welkom bij IKRIJ.NL. Sinds 1 juni 2021 heeft IKRIJ.NL de private leasecontracten overgenomen van Mijndomein Auto B.V. De overname van de leasecontracten van Mijndomein Auto is gevolg van een strategiewijziging. IKRIJ.NL scoort jaarlijks sterk bij de verkiezing ‘Leasemaatschappij van het jaar’ van de VZR. Mijndomein Auto is erg blij dat de private lease klanten op een goede manier worden opgevangen door IKRIJ.NL.

Geen gedoe, tegen een vast maandtarief

Private lease bij IKRIJ.NL

IKRIJ.NL is een private lease label van Wittebrug Lease, wij zijn specialist op het gebied van private lease. Wij hebben veel ervaring met auto leasing en maken slim gebruik van de inkoopkracht van Wittebrug Lease. Ben je op zoek naar een gloednieuwe auto of maakt het jou niet uit dat je rijdt in een jong gebruikte auto? IKRIJ.NL heeft een breed aanbod van nieuwe auto’s en occasions. Onze occasions pagina bestaat uit auto’s die speciaal voor jou zijn uitgezocht (die zo goed als nieuw wordt afgeleverd). Let op: dit zijn unieke auto’s waarvan maar één exemplaar van beschikbaar is, weg = weg.

Wij regelen alles voor je, dat is ‘geen gedoe’. Tegen een vast maandtarief hoef jij niet na te denken over zaken als motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud, etc. Eén van de belangrijke voordelen van private lease is dat je geen grote investering nodig hebt om in jouw ‘nieuwe’ auto te rijden.  Bij IKRIJ.NL maken wij de keuze nog makkelijker voor jou. Jij kan je huidige auto eenvoudig inruilen, je hebt één aanspreekpunt en je kan korting krijgen als jij je auto voorziet van IKRIJ.NL stickers.