Keurmerk Private Lease
Private lease 2 jaar is de nieuwe manier van autorijden

Private lease 2 jaar is de nieuwe manier van autorijden

Bij IKRIJ.NL bieden we je de beste deal voor private lease 2 jaar. Dat komt omdat we al jarenlang in business zijn. Als gerenommeerde leasemaatschappij kopen we scherp in en helpen we onze klanten op een persoonlijke manier. Dat is precies wat jij zoekt als particulier! Private lease 2 jaar is een nieuw concept waarbij het gebruik van de auto centraal staat in plaats van het eigendom. Het is gewoon een slimme manier om je privévervoer te regelen tegen een scherpe, vaste prijs per maand. Logisch dus dat private lease 24 maanden zo’n vlucht neemt in de markt!

Private lease, een soort abonnement voor je auto

Tot voor kort was het normaal om een auto te kopen. Alleen in de zakelijke markt werd er geleased. Gewoon omdat auto’s duur zijn en omdat het erg handig is om voor een vast maandbedrag van alle zorgen af te zijn. Met private lease 2 jaar hebben we dat concept nu ook naar de particulier markt vertaald. Eigenlijk is het gewoon een abonnement. Net zoals Netflix of Spotify, maar dan voor je autokosten. Je hoeft niet te investeren, loopt geen risico (de aanschaf van een gebruikte auto) en je weet precies waar je aan toe bent. Met private lease 2 jaar heb je 24 maanden lang voor een vaste prijs per maand de beschikking over een nieuwe auto van jouw keuze. Wat dacht je van een unieke Citroën C3 Aircross of een splinternieuwe Polo?

Het zijn gewoon twee voorbeelden van private lease 2 jaar want we leasen alles, van Mini tot Mercedes en regelmatig kopen we een aantal auto’s tegelijk in. Een aantal Hyundai’s i10 of een partij Peugeots 208, het is maar net hoe het uitkomt en waar de meeste vraag naar is. Zulke auto’s bieden we extra scherp aan en bovendien kun je daarmee snel de weg op. Bij IKRIJ.NL maken we graag een deal voor jou op maat.

Duidelijkheid voor je portemonnee

Met de aankoop van een gebruikte auto loop je altijd risico en nieuwe auto’s zijn duur. Voor veel mensen is het een aanslag op het gezinsbudget. Alleen een huis kost meer, maar daar heb je een hypotheek voor. Met private lease 2 jaar zijn de grote bedragen voorgoed verleden tijd. Je betaalt alleen een scherpe prijs voor het gebruik en je loopt geen enkel risico. Waarom zou je je spaargeld in een auto stoppen als dat helemaal niet nodig is? Met private lease 24 maanden heb je én een nieuwe auto én een goed gevulde spaarspot. Dat geeft een fijn gevoel!

Met private lease 2 jaar (of welke looptijd je ook kiest) betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto, inclusief het onderhoud, de reparaties en de banden. Bij IKRIJ.NL zit daar ook een WA Casco verzekering bij, de motorrijtuigenbelasting, pechhulp en vervangend vervoer na 72 uur. Zo heb je geen gedoe en hoef je alleen nog maar te tanken.

Wist je trouwens dat je met zo’n auto van private lease 2 jaar ook helemaal geen bijtelling hebt? Als je een auto van de zaak rijdt, weet je dat dit honderden euro’s scheelt per maand. En anders dan bij een lening voor je auto, heb je ook geen slottermijn aan het einde van de rit. Je levert gewoon je auto in en kiest een nieuwe private lease auto. Voor 24 maanden of een andere termijn natuurlijk, wat je dan het beste lijkt. Zo loop je geen financiële risico’s en heb je duidelijkheid voor je portemonnee.

Zo’n afspraak voor private lease 2 jaar is heel voordelig, maar soms wil je nét iets meer. Voor die koele rekenaars hebben we de mogelijkheid van korting voor reclame. Als wij stickers mogen plakken op de zijkant van je auto, bieden we je nog eens 5 euro korting op het toch al scherpe maandtarief. Zo worden slimme vogels, graag geziene gasten!

Gerenommeerd en veilig

Natuurlijk wil je weten met wie je in zee gaat. IKRIJ.NL is de speciale divisie voor private lease van Wittebrug. Een betrouwbare mobiliteitspartner met zijn roots tot vér in de vorige eeuw. Als gevestigde leasemaatschappij weten we als geen ander welke componenten er in een contract voor private lease 2 jaar thuishoren en de prijzen zijn natuurlijk inclusief de BTW. Bij IKRIJ.NL kun je zorgeloos autorijden tegen een vaste, scherpe prijs per maand.

Bovendien zijn we aangesloten bij het Keurmerk Private Lease . Deze onafhankelijke stichting staat voor betrouwbaarheid en helder zakendoen. Zo hanteren we eerlijke voorwaarden waar de consumentenbond het mee eens is. We zijn duidelijk over de componenten die in de leaseprijs zitten, we beschermen je tegen te hoge financiële lasten, je krijgt 14 dagen bedenktijd en er is een onafhankelijke geschillencommissie voor klachten. Met private lease 2 jaar van IKRIJ.NL , heb je geen verrassingen.

Ik wil van mijn auto af

We horen je het al zeggen: ik wil graag leasen, maar wat moet ik met mijn eigen auto? Als je hem zelf niet kunt verkopen of liever meteen kiest voor het gemak, nemen wij hem van je over. Als je het taxatieformulier op onze site invult , bepalen wij snel een goede prijs en krijg je gewoon jouw geld op de bank. De taxatie kost je niets, maar maakt je wel veel wijzer!

Met private lease 24 maanden heb je dubbel voordeel: je krijgt de waarde van je huidige auto uitbetaald en je hoeft niet te investeren in een nieuwe. Bij IKRIJ.NL zijn we graag je van dienst!

Van bezit naar gebruik, dat wil ik ook!

Van bezit naar gebruik, dat is de essentie van de nieuwe abonnementeneconomie. Grote investeringen zijn verleden tijd en je betaalt alleen maar voor het rijden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als jij dat ook wilt, kies dan voor private lease 2 jaar bij IKRIJ.NL! Dat is het private lease label van Wittebrug Lease met maarliefst 17 aangesloten dealers in de Randstad. Bel ons op 070 342 92 20 of vul hier het contactformulier in . Dan zorgen wij voor één vast aanspreekpunt. Thomas, Joyce of een van onze andere collega’s. Bij IKRIJ.NL hebben we altijd voorraadaanbiedingen zodat je snel kunt rijden. Maar omdat het assortiment vaak wisselt, kunnen de specificaties van onze private lease deals natuurlijk ook wijzigen. Vraag daarom naar onze modellen en de opties!

De voordelen van Private lease van IKRIJ.NL in Private Lease

 • Private lease deals op maat
 • Snel leverbaar
 • Voordelig
 • Geen gedoe
 • Zorgeloos autorijden tegen een vast, scherp tarief per maand
 • Gratis taxatie van de oude auto en mogelijkheid tot overname hiervan
 • Korting op maandbedrag d.m.v. bestickering

Maak kennis met het team van IKRIJ in Private Lease


                  Rolf Heinrichs van IKRIJ.NL staat voor u klaar in Private Lease

Rolf Heinrichs

Private Lease Adviseur

070 - 342 92 02

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


                  Thomas Tuinstra van IKRIJ.NL staat voor u klaar in Private Lease

Thomas Tuinstra

Manager Private Lease

070 - 342 92 20

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                  Bram de Waard van IKRIJ.NL staat voor u klaar in Private Lease

Bram de Waard

Private Lease Adviseur

070 - 342 94 11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.