Keurmerk Private Lease

Renault Clio

De Clio van Renault private lease had de hoogste registratiecijfers in 2017. Het is een optelsom van particulieren, bedrijven én leasemaatschappijen die de Clio graag inzetten. Hij heeft dan ook veel te bieden! Al bij de eerste Clio uit de jaren ’90 viel z’n bijzondere vormgeving op en Renault zet die trend consequent door. Het zijn z’n vloeiende lijnen, het krachtige front met opvallende verlichtingsunits én z’n verleidelijke achterkant waardoor hij jouw aandacht trekt. Bestel 16 inch Pulsize of 17 inch Optemic wielen en personaliseer hem met bijzondere dakstripings. Zo wordt ’n Clio helemaal jóuw Clio.

Met regen- en lichtsensoren ben je altijd veilig onderweg en de noodstopbekrachtiging zorgt voor een extra korte remweg als er plotseling iemand oversteekt. Op hellingbanen rijd je gemakkelijk weg omdat de Clio van Renault private lease z’n remmen zelf twee seconden vasthoudt en ESP zorgt ervoor dat je niet slipt in snelle bochten. De sensoren meten namelijk voortdurend waar ze even moeten bijremmen. Dat is wel zo veilig, toch? Met Renault Clio private lease ben je goed bezig!

Je kunt de Clio van Renault private lease krijgen met drie zuinige Energy benzinemotoren van 90, 120 en 220 pk en twee Energy diesels (de dCi 90 en de dCi 110). De 90 pk’s hebben een handgeschakelde vijfbak en de sterkere een zesbak of een EDC automatische transmissie met zes versnellingen. Dus als je dat wilt, helpen we je graag met Renault Clio automaat private lease. Met Stop & Start zijn alle Clio’s zuinig en schoon, ook in de binnenstad. Met Ecomodus verminder je het brandstofverbruik van jouw Clio met zo’n 12% en het Driving Eco2-systeem analyseert bovendien je rijstijl en geeft je adviezen hoe je nóg zuiniger rijdt.