Keurmerk Private Lease

Hyundai i20

De i20 van Hyundai private lease is in Europa ontworpen met de Fluidic Sculpture 2.0-designtaal. Dat zorgt ervoor dat de i20 duidelijk herkenbaar is. Je ziet het terug in zijn opvallende projectiekoplampen met LED dagrijverlichting, in de moderne pianozwarte C-Stijlen waardoor het lijkt alsof het dak zweeft en in de verchroomde hexagonale grille. Ook de achterlichten zijn voorzien van LED’s zodat de auto bij slecht weer duidelijk zichtbaar is voor het achteropkomende verkeer. Verder herken je deze private lease Hyundai i20 aan z’n verchroomde deurgrepen en het donkere privacyglas.

Onder de kap? De i20 van Hyundai i20 private lease heeft een stoere 1 liter turbo benzinemotor in twee varianten: met 74 kW (100 pk) of 88 kW (120 pk). Ze hebben allebei een vijfbak. Als diesel heeft de Hyundai i20 55 kW (75 pk) onder motorkap en dankzij de zesversnellingsbak kan hij prima meekomen. Op dit moment is het niet leverbaar, maar we hopen dat er ook nog een automaat komt. Hyundai i20 automaat private lease is nu dus even niet aan de orde. Wist je trouwens dat je bij de i20 geen remenergie verspeelt? Hyundai slaat die energie op en geeft die later weer af. Het is een slim systeem dat tot nu toe alleen bij elektrische auto’s voorkwam en dat het brandstofverbruik en de milieu-uitstoot beperkt.

Alle voorzieningen en de prijs/kwaliteit zorgen ervoor dat de ANWB deze private lease Hyundai een heel goede auto vindt. Een absolute aanrader zelfs! En op de site van Hyundai kun je bladeren door meer dan 225 reviews van eigenaren die gemiddeld een 8,9 geven. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.