Keurmerk Private Lease

Peugeot 108

De compacte 108 van Peugeot private lease is jouw stijlvolle en vastberaden vriendin. Zij is in heel veel uitvoeringen leverbaar, van een chique 108 Access tot de elegante Limited Edition. Met haar opvallende kleuren frist ze het straatbeeld lekker op. De private lease Peugeot 108 is gewild en daarom wisselt de voorraad steeds, vraag dus even wat er staat en kies een 108 die bij jou past!

Hadden we het over chique? Wat denk je dan van een achteruitrijcamera, het Lane Departure Warning System en Active City Brake. Met LDWS waarschuwt de Peugeot je als je door vermoeidheid gaat slingeren en het remsysteem zorgt ervoor dat de 108 van Peugeot private lease automatisch stopt als er plotseling iemand oversteekt. Met Hill Start Assist blijft de auto even op haar plaats als je het rempedaal loslaat; daarmee rijd je probleemloos weg in iedere parkeergarage.

Deze private lease Peugeot heeft een superefficiënte driecilinder motor die je combineert met een handgeschakelde 5-versnellingsbak of een elektronische ETG5-bak. Daarmee kun je volautomatisch rijden of met flippers aan het stuur schakelen. Met Peugeot 108 automaat private lease kom je chique en sportief voor de dag! Met het Stop & Start-systeem is de Peugeot 108 lekker zuinig en schoon, ook in de stad.

Enfin, er zijn opties genoeg bij Peugeot private lease en ze zijn handig te combineren in zogenaamde upgrade packs. Met de Pack City heb je handige stadsopties zoals de achteruitrijcamera, maar je kunt ook kiezen voor het Pack Nav met geïntegreerde navigatie om zorgeloos door de hele Randstad te cruisen.