Keurmerk Private Lease

Mazda 2

De 2 van Mazda private lease is een bijzondere auto, zo is hij rijk uitgerust en heeft hij een krachtige 1,5 liter motor waardoor je het gevoel krijgt dat je een klasse groter rijdt. Bovendien heeft ie met SKYACTIV Technology en G-Vectoring Control de modernste techniek aan boord. Dat zorgt ervoor dat de auto heel direct aanvoelt en dat je veel wegcontact hebt. Daardoor is het rijden in de Mazda superleuk!

Maar ook het interieur is belangrijk. Het is rondom jou ontworpen en het MZD Connect entertainmentsysteem heeft een HMI Commander functie waarmee je intuïtief je muziek aanzet, je navigatiesysteem bedient of bijvoorbeeld het brandstofverbruik afleest. Zie het als een uitgebreide boordcomputer met DAB+ radio en bluetooth bij de 2 van Mazda private lease. Het head-up display is er trouwens ook met kleurenscherm.

Naast SKYACTIV Technology en G-Vectoring Control is de private lease Mazda voorzien van i-ACTIVSENSE. Dat is een combinatie van verschillende veiligheidssystemen zoals Lane departure warning (dat je waarschuwt als je gaat slingeren), i-STOP (een start-stop systeem), Cruise-control, en Smart City Break Support. Dat laatste zorgt ervoor dat de auto vanzelf remt als er plotseling iemand oversteekt. Je kunt de Mazda 2 krijgen met een handgeschakelde vijf- of zes versnellingsbak of een zesbak automaat. Met Mazda 2 automaat private lease maak je goede sier!

Je snapt, Mazda kan van alles bedenken, maar waar het om gaat, is hoe zo’n Mazda 2 van Mazda private lease het in de praktijk doet. Het bekende vakblad Autoweek vindt hem verfrissend anders en wees hem als winnaar aan in een triotest. “Hij rijdt volwassen, biedt voldoende ruimte, zit erg goed in elkaar en is ook nog goed geprijsd.” En ook het NRC is vol lof. De kwaliteitskrant spreekt over topkwaliteit, perfecte techniek en beschaafde prijzen. En op de onafhankelijke recensiesite TrustPilot geven zo’n 1.600 klanten van Mazda een gemiddelde score van 9,2.