Keurmerk Private Lease

Kia Picanto

De Picanto van Kia private lease maakt een sterke eerste indruk. Dat komt natuurlijk door zijn typische tiger nose grille en de vriendelijke koplampen die je rechtstreeks aankijken. Het is een leukerd die je uitnodigt om op stap te gaan, alleen of met vrienden. Ga je met z’n vieren of vijven op stap? Bij de Picanto van Kia private lease heb je het voor het zeggen. Je kunt hem namelijk als vier- óf vijfzitter krijgen.

De Picanto van Kia private lease is DriveWise: zo heeft hij noodremassistentie die ingrijpt als er plotseling iemand oversteekt en heeft hij cruise control met snelheidsbegrenzing en stuurwielbediening. Met hellingproefassistentie rijd je gemakkelijk weg op schuine vlakken in parkeergarages. De private lease Kia Picanto is er in 11 verschillende kleuren, van beschaafd Clear White of Aurora Black Pearl tot het uitdagend Pop Orange en Honey Bee. Met Kia Picanto private lease fleurt onze Randstad lekker op!

Kia snapt dat je snel vooruit wilt komen, in de stad én op de grote weg. Dat kan met een 1.0 liter driecilinder motor met 49 KW/67 pk of met een 1.2 liter viercilinder met 62 KW/84 pk. De echt snelle vogels kiezen natuurlijk voor de 1.0 liter driecilinder met turbo. Dan heb je maarliefst 74 KW/100 pk onder de kap en rijd je overal op kop. Bijna alle Kia’s van Kia private lease zijn voorzien van een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Alleen als Dynamic Plusline met 1.2 liter motor heeft de Picanto standaard een automaat. Met Kia Picanto automaat private lease ben je klaar voor iedere uitdaging!

Een Kia Picanto gaat bijna nooit kapot; daarom krijg je standaard zeven jaar garantie. En de berijders zijn erg tevreden! Op de site van Kia vind je ruim 1.400 reviews met een gemiddelde waardering van 8.5. Maarliefst 96% beveelt de Kia aan.