Keurmerk Private Lease

DS 3

De DS 3 van DS private lease is de chique stadsauto van een top of the line autofabrikant. DS staat voor expressieve ontwerpen, luxueuze afwerking en een onberispelijke kwaliteit. Met het zwevende dak, de dubbele DS Wings-grille en de haaienvinnen aan de zijkant heeft de DS 3 een volstrekt eigen gezicht.

Natuurlijk is de DS 3 van DS private lease voorzien van de modernste technologie. Hij heeft een 7 inch touch screen met navigatie, audio en internet, Mirror Screen (smartphone-connectiviteit met MirrorLink van Android of Apple Carplay) en MyDS voor het instellen van verschillende rijfuncties. Voor jouw veiligheid zijn er rijhulpsystemen als Active City Break (automatisch remmen in het stadsverkeer), Hillstart Assist (voor het wegrijden op hellingbanen), cruise control met snelheidsbegrenzer, ESP (Elektronische stabiliteitsregeling) en ABS op de remmen.

Zowel binnen als buiten de Randstad overtuigt de DS 3 van DS private lease met zijn prestaties. Dat komt natuurlijk door zijn PureTech benzinemotoren met 82, 110 of 130 pk en de 100 pk sterke BlueHDI dieselmotor. De 130 PK PureTech motor is ook met een automaat verkrijgbaar. Daarmee is DS 3 automaat private lease een unieke service!

DS 3 private lease levert de high-end auto in verschillende uitvoeringen. Het loopt van de “So Chic” tot aan de DS 3 “Performance” en natuurlijk zijn er steeds Limited Editions met aantrekkelijke opties. Tot de high-end service van DS private lease behoort trouwens ook het “Only You programma”: via de MyDS app maak je gebruik van de Valet service (haal- en brengservice voor de garage), schakel je DS Assistance in (pechhulp) of bestel je een huurauto via DS Rent. Bij DS At Your Service kun je al je vragen over jouw auto kwijt en met Club DS Privilege maak je gebruik van exclusieve aanbiedingen, zoals musicals en special events.