Keurmerk Private Lease

Kia Rio

De Rio van Kia private lease is een echte eye catcher. Door zijn typische tiger nose grille, zijn koplampen met LED dagrijverlichting en projectiemistlampen ziet hij er aan de buitenkant elegant, mooi en gespierd uit. Maar ook binnenin is het goed toeven. De vernieuwde private lease Kia Rio heeft overal soft touch materialen en heel goede, ergonomisch gevormde stoelen waardoor je ook na een lange reis fit uitstapt. Bovendien is hij groot. De Rio heeft een bagageruimte van 325 liter. Da’s genoeg voor een uitgebreide vakantie met vrienden of het hele gezin. De hoogte van de laadvloer is trouwens verstelbaar, zo heb je de keuze uit extra diepte of een vlakke laadvloer.

Wil je nog meer argumenten voor deze private lease Kia? De Koreanen gaven hem een compleet nieuw en sportief onderstel met een direct stuurgevoel. Daarom stuurt hij lekker scherp en weet je je veilig onderweg. Of dat nu op de A2 van Utrecht naar Amsterdam is of dat je binnendoor van het Kurhaus naar het Binnenhof moet. Z’n dynamiek wordt onderstreept door pittige én zuinige motoren. Zo zijn er nieuwe 1.0 liter T-GDi benzinemotoren leverbaar met 74 kW/100 pk of 88 kW/120 pk. Gekoppeld aan een handgeschakelde vijf- of zesversnellingsbak ben je snel en toch goed voor het milieu! De Kia Rio is (nog) niet leverbaar met automatische transmissie. Daarom kunnen we je op dit moment helaas niet van dienst zijn met Kia Rio automaat private lease.

De Rio van Kia private lease is DriveWise zoals Kia dat noemt. Dat betekent dat er een heleboel slimme features op kunnen die het rijden gemakkelijker en veiliger maken. Van de 12 systemen noemen we fileassistentie, een camera met vogelperspectief en autonoom rijden. Wil je écht alles weten dan helpen we je graag verder bij IKRIJ.NL.

Een Kia is gebouwd met de beste technieken en Kia gebruikt oersterke materialen. Misschien wel juist omdat een Rio van Kia private lease nooit kapot gaat, biedt de fabrikant zeven jaar garantie. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor tevreden rijders. Gebaseerd op ruim 500 reviews geven Nederlandse eigenaren de Rio een gemiddeld rapportcijfer van 8,6. Op de site van Kia kun je ze allemaal doorlezen, voorzien van naam en toenaam.