Keurmerk Private Lease

Citroën C3

Citroën private lease introduceert de nieuwe C3. Een frisse wind voor mensen die afstand nemen van de massa. De C3 is de auto met een eigen gezicht, geïnspireerd op de bekende C4 Cactus met z’n Airbump schilden aan de zijkant. Zijn gedurfde uiterlijk combineert fantastisch met de nieuwste technologie zoals ConnectedCAM Citroën. Lees verder en je bent volledig op de hoogte!

Natuurlijk is het belangrijk om er goed uit te zien, maar je moet je ook van binnen goed voelen. Daarom zorgt Citroën private lease er met het cocon-effect voor dat er zo weinig mogelijk geluiden doordringen in het interieur. Je zult verrast zijn door het design met zijn vlakke en zachte vormen. En eindelijk is er een auto die ook gewoon mooie stoffen bekleding heeft op het dashboard in plaats van kunststof. Het is dezelfde stof die ook op de portieren en de stoelen zit. Optioneel is er een groot glazen panoramadak met veel daglicht en een geweldig uitzicht! Met het zonnescherm kun je zelf de intensiteit regelen.

’t Is waar, de ontwerpers hebben veel aandacht besteed aan de vormgeving van deze private lease Citroën C3, maar ook qua technologie is hij helemaal up-to-date. De ConnectedCAM Citroën is een wereldprimeur. Het is een HD-camera die in de binnenspiegel is ingebouwd. Met één druk op de knop maak je een foto of video die je op jouw social media plaatst. Daarnaast is er bij Citroën private lease een Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning leverbaar, een achteruitrijcamera, dodehoekbewaking en een Lane Departure Warning System dat waarschuwt als je door vermoeidheid gaat slingeren. Active Safety Break is een noodremsysteem dat overstekende voetgangers detecteert en Hill Start Assist zorgt ervoor dat je gemakkelijk wegrijdt op een hellingbaan.

De C3 van Citroën private lease is leverbaar met drie driecilinder PureTech-benzinemotoren en twee BlueHDi dieselmotoren. Ze zijn allemaal voorzien van een Stop & Startsysteem en een handbak. Binnenkort is er ook een automaat. Met Citroën C3 automaat private lease zijn we je dan graag van dienst!