Keurmerk Private Lease

Seat Mii 1.0 Sport Intense

De Mii van Seat private lease is de kleinste telg van het sportieve Spaanse merk uit de Volkswagen Groep. De Mii combineert Spaanse passie met Deutsche Gründlichkeit. De Mii is beslist geen Volkswagen met een ander etiket; Seat legt de nadruk op een eigen gezicht. Een Seat moet elegant zijn en praktisch tegelijkertijd. Daarom is de Mii van Seat private lease er naast voordelige driedeurs ook als handige vijfdeurs waardoor je met het hele gezin op stap kunt.

Met Electronische StabiliteitsControle zorgt Seat ervoor dat jouw Mii altijd de juiste koers houdt en met Safety Assist remt hij automatisch bij onverwachte obstakels. Met Hill Hold Assist houdt de Mii vanzelf z’n remmen nog even vast nadat je het pedaal hebt losgelaten. Daarmee is helling trekken een koud kunstje en rijd je gemakkelijk weg op een schuin vlak.

De Mii van Seat private lease is er in verschillende uitvoeringen, zo kun je kiezen voor een kloeke Mii Style of een Style Intense met automatische airco en You&Mii Music+. En er zijn drie sportieve versies, van de Mii Sport tot aan de FR Intense waarbij wij vermoeden dat de letters FR voor Spaanse FuRie staan. In die snelle versie heeft ie standaard 16 inch lichtmetaal in Atom Grey . En nu we het toch hebben over kleur bekennen: deze private lease Seat is leverbaar in chique en coole tinten. In Tungsten Silver met een wit dak toon je jouw klasse en met Sunflower Yellow vrolijk je de straat helemaal op. Houd onze Spaanse vrienden in de gaten, want er zijn regelmatig speciale aanbiedingen met verschillende opties. Wil je weten wat er op dit moment is, bel dan even met IKRIJ.NL. We helpen je graag!

De Seat Mii is leverbaar met twee verschillende driecilinder benzinemotoren. Zo is er de 1.0 liter met 44KW/60pk en een vijfbak of de iets sterkere variant met 55 KW/75pk met vijfbak of automaat. Met Seat Mii automaat private lease heb je nergens omkijken naar. Je kunt hem niet als diesel bestellen, maar dat is ook niet nodig. Met een verbruik van 4,1 l/100 km is de Seat Mii superzuinig en met een benzinemotor betaal je maar weinig wegenbelasting. Natuurlijk is het fijn als je een auto kiest met een goede reputatie. Dat zit bij de Mii van Seat private lease wel goed: je krijgt vier jaar garantie en het online magazine Autozine looft de Seat om z’n slimme ontwerp. De ANWB rekende in 2014 al uit dat het de voordeligste auto is om te rijden en de club prijst z’n uitrusting, het lage brandstofverbruik en de binnenruimte. Autoweek vindt de Mii vooral volwassen en praktisch. De Seat Mii oogst overal lovende kritieken.