Keurmerk Private Lease

Volkswagen Polo 1.0 Comfortline

De Polo van Volkswagen private lease is misschien wel het trouwste lid van de Volkswagen familie. Ooit geïntroduceerd als kleinste Volkswagen telg, is de Polo in deze zesde generatie een felbegeerde middenklasser. In de zakelijke markt én privé! Bij IKRIJ.NL snappen we dat je op deze pagina kijkt.

Als Comfortline Business heeft de Polo van Volkswagen private lease het multimediasysteem “Discover Media” met onder andere navi en Apple Carplay. En de Polo Beats heeft een 300W soundsystem met subwoofer en zes luidsprekers. Zó heb je geen oortjes meer nodig... Als GTI is de Polo klaar voor het snelle werk. In deze uitvoering van Volkswagen private lease heeft hij een verlaagd onderstel en een 2 liter motor met 147 KW/200 PK. “Hij knalt vooruit en je wordt lekker in je stoel gedrukt” schrijft Autoweek. En de Telegraaf vindt dat deze Polo de letters GTI met trots mag dragen!

De sky is de limit bij Volkswagen Polo private lease. Als je wilt is er een groot panorama schuif-/kanteldak leverbaar waardoor je nóg meer gevoel van ruimte hebt. En met het R-line pakket heb je een extra sportief interieur en exterieur. Met 16 kleuren, 10 interieurstijlen, 10 motorvarianten en 14 verschillende wielen is er altijd een Polo die bij jou past! Handgeschakeld of automaat, het kan allemaal. Met Volkswagen Polo automaat private lease maak je goede sier!

De Polo van Volkswagen private lease is groot gegroeid en superveilig. Zo heeft hij maarliefst vijf Euro NCAP sterren binnengehaald! Dat is de maximale score bij een crashtest. Volgens Euro NCAP is de passagiersbescherming bovengemiddeld goed en ook voor kinderen is de Polo erg veilig. Op de officiële site van Volkswagen geven klanten hem in meer dan 250 reviews gemiddeld een 8.4.