Keurmerk Private Lease

Peugeot 208 Blue Lion 1.2

De 208 van Peugeot private lease is een karaktervolle auto met tomeloos veel energie. Als een magneet trekt ie je aandacht. Dat doet hij met zijn fraai gewelfde flanken en z’n lage koets met de wielen op de hoeken. De LED-koplampen hebben een katachtige uitstraling door een binnenwerk dat deels zwart is en deels verchroomd.

Vanzelfsprekend heeft deze private lease Peugeot moderne techniek aan boord om het rijden plezieriger te maken. Wat denk je van een achteruitrijcamera, Park Assist (waarbij de auto zichzelf inparkeert), Active City Break en het Connect 3D Navigatiesysteem met Mirror Screen (dat de apps van je eigen smartphone spiegelt). Omgekeerd worden verschillende autofuncties met de My Peugeot App op jouw mobieltje getoond. Denk aan onderhoudswaarschuwingen, Find my Car (reuze handig in de grote stad) en last mile guidance (als je niet voor de deur kunt parkeren en het laatste stukje moet lopen) . Niet alle opties zitten op iedere 208. Vraag dus even naar de mogelijkheden. Bij Peugeot 208 private lease helpen we je graag!

De 208 van Peugeot private lease is leverbaar met een schone én zuinige driecilinder PureTech benzinemotor en een BlueHDi Diesel die Euro 6 schoon is. De meeste uitvoeringen hebben een Stop & Start-systeem waardoor ze nog zuiniger zijn. Bij een test van 2.152 km op het circuit van Belchamp verbruikte de 208 BlueHDi gemiddeld 2,0l/100km. Een nieuw record! In combinatie met de 1,2 liter PureTech benzinemotor levert Peugeot de 208 ook met een automatische transmissie. We helpen je graag met Peugeot 208 automaat private lease.

Enfin - zeggen we dan in het Frans - er zijn genoeg redenen om voor een 208 van Peugeot private lease te kiezen en heel veel mensen doen dat ook. Op de onafhankelijke reviewsite Revoo scoort de Peugeot 208 gemiddeld een 8,4 op meer dan 1.800 (Nederlandse) beoordelingen. Dat geeft een goed gevoel!