Keurmerk Private Lease

Volkswagen up!

De up! past prima bij Volkswagen private lease; de kleinste Volkswagen biedt alles wat je nodig hebt. Hij is superhandig in de grote stad én op de snelweg. Bovendien kent iedereen zijn imago: aaibaar en oerdegelijk. De up! is een echte allemansvriend. “Iedereen een up!” zo lijkt het soms als je om je heen kijkt. De Volkswagen up! is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo is er een comfortabele “take up!”, de ambitieuze “move up!” of de extra luxe “high up!”

En superschoon rijd je met de elektrisch aangedreven “e-up!” van Volkswagen private lease. Die heeft ondermeer mobiele online diensten (maps + more dock), climatronic én maar 4% bijtelling. Snelle vogels tenslotte, bedienen we graag met de iconische “up! GTI”. Met zijn 85 KW/115 PK motor en zijn lage gewicht is deze private lease Volkswagen up! vliegensvlug, net zoals de allereerste Volkswagen GTI uit de jaren ’70. Je kunt de up! met acht verschillende motoren krijgen, van zuinig tot supersnel. En je hebt keuze uit vijf en zes versnellingen of een handige automaat. Met Volkswagen up! automaat private lease kom je altijd goed voor de dag.

De Volkswagen Up! is kleurrijker dan ooit. Zo zijn er verschillende combinaties mogelijk met 22 carrosseriekleuren, met velgen en buitenspiegels. En er zijn 19 verschillende interieurstijlen. De up! van Volkswagen private lease is trouwens ook comfortabel want met één druk op de knop verstel je de elektrische buitenspiegels en open je de elektrische ramen of het extra grote, glazen schuif-/kanteldak.

Wíj hebben Volkswagen private lease deals omdat we het een ijzersterke aanbieding vinden, maar belangrijker is natuurlijk wat de up!-rijders er zelf van vinden: op de officiële site van Volkswagen scoort deze allemansvriend in meer dan 100 reviews gemiddeld een 8.6 en ook onafhankelijke instanties zijn lovend. Autovandaag schrijft over de “up! beats” dat hij een aardig deuntje meeblaast. Autovisie looft zijn stuurmanskunsten en wegcontact en de ANWB stelt dat de up! zich in de stad als een vis in het water voelt, maar dat ie ook op de snelweg zijn kwaliteiten toont. Hoe je het ook wendt of keert, zo’n up! van Volkswagen private lease is een goede keuze waar je veel plezier van hebt!