Keurmerk Private Lease

Citroën C1

Met de nieuwe C1 van Citroën private lease breng je kleur in je leven! Het is de ideale auto voor stedelijke gebieden en hij is verkrijgbaar in drie- én vijfdeurs uitvoering. Als “Airscape” heeft hij ook nog een geweldig vouwdak in frisse kleuren! Met zijn compacte maten is deze private lease Citroën een ideale stadsauto die je overal brengt én die je gemakkelijk inparkeert.

Met zijn flitsende design en alle vrolijke kleurencombinaties is de C1 van Citroën private lease een uitdagende verschijning. Maar ook de binnenkant mag er zijn: rondom het multimediasysteem, de versnellingspook en bij de deurpanelen heeft de C1 coole kleuraccenten en bij het zien van de bekleding krijg je vanzelf een goed humeur. Eigenlijk is zo’n C1 van Citroën private lease gewoon onweerstaanbaar!

Wat wil je allemaal meenemen in jouw Citroën? Vier personen met hun bagage of al je aankopen op de meubelboulevard? In een handomdraai vergroot je de laadruimte van 196 tot 780 liter. Met een C1 kun je shoppen tot je erbij neervalt.

De C1 van Citroën private lease is standaard voorzien van zes airbags en ESP. Als je dreigt te slippen, remt dit elektronisch de juiste wielen af waardoor je op koers blijft. En met LDWS wordt je gewaarschuwd als je per ongeluk jouw rijstrook verlaat. Hij is verkrijgbaar als automaat en met Hill Start Assist. Dan rijdt je gemakkelijk weg op iedere helling. Da’s reuze handig in parkeergarages. Met Citroën C1 automaat private lease kom je overal weg!