Keurmerk Private Lease

Ford Fiësta

De nieuwe Fiesta van Ford private lease is volwassen geworden. Hij smoelt goed, rijdt strak en heeft aantrekkelijke opties om je te verleiden. De Fiesta stelt je voor leuke dilemma’s: kies je voor de sportieve driedeurs of een handige vijfdeurs en ga je voor Blazer Blue, Frozen White of een van de andere carrosseriekleuren? Bij IKRIJ.NL vinden we de premium metaallak Ruby Red namelijk ook heel mooi!

Bij de private lease Ford Fiesta heb je keuze uit een 1.0 liter driecilinder EcoBoost benzinemotor of een 1.1 liter variant met 70 of 85 pk. Rijd je liever diesel dan is er de 1.5 TDCi motor. Door Auto-Start-Stop zijn ze allemaal zuinig en schoon en met de Eco Button pas je met één druk op de knop een serie instellingen aan waardoor de auto nóg zuiniger wordt. Zo werkt de airco bijvoorbeeld wat langzamer en accelereer je minder snel; dat scheelt veel. Bij deze Ford kun je kiezen uit handgeschakelde vijf- of zesbakken en een zesversnellingsautomaat. Met Ford Fiesta automaat private lease ben je helemaal van deze tijd!

Zoals je ziet, kun je heel veel slimme zaken op de Fiesta bestellen, maar opvallend is nog de Trailer Sway Control. Dat is een systeem dat op het slingeren of scharen van je aanhanger reageert en dat de snelheid automatisch verlaagt om weer in een rechte baan te komen.