Keurmerk Private Lease

Nissan Qashqai

De Qashqai van Nissan private lease is de ultieme crossover. Hij combineert z’n efficiënte aerodynamica met modieuze looks. Met mooie stijlaanpassingen zoals het vernieuwde design van de motorkap, de robuuste V-vormige grille en fijne nieuwe stoelen, ziet hij er beter uit dan ooit. Met het nieuwe ProPilote systeem ga je bovendien superveilig door het verkeer. Het zorgt ervoor dat je op je rijbaan blijft, het houdt je snelheid onder controle, houdt overzicht in files en zorgt voor voldoende afstand tot je voorligger.

Zo word je automatisch herinnerd aan een inhaalverbod of de maximum snelheid. De dode hoek assistent waarschuwt je als je iemand niet ziet, net als de achteruitrijassistent. En als je een bocht neemt, weet de Qashquai van Nissan private lease met Trace Control welke remmen hij moet aansturen voor de ideale lijn en met Engine Break schakelt de automaat terug vóór de bocht en weer naar een hogere versnelling daarna, zoals je dat zelf ook zou doen. Met Ride Control neemt hij hobbels en drempels op een comfortabele manier en Intelligent 4x4 stuurt het vermogen naar de wielen met de meeste grip. Je zou het intuïtieve vierwielaandrijving kunnen noemen. Autohold tenslotte, is een soort handrem die de auto automatisch blokkeert bij stilstand. Dat is erg handig in de bergen of in één van de vele parkeergarages. Met Nissan Qashqai private lease zijn we je graag van dienst!

De private lease Nissan is leverbaar met voor- of vierwielaandrijving en je hebt de keuze uit 110 of 130 pk diesels en een 115 of 130 pk sterke benzinemotor. Standaard hebben ze een zesversnellingsbak en optioneel is Continu Variabele Transmissie leverbaar, de X-tronic. We hebben daarom ook een aantrekkelijk voorstel voor Nissan Qashqai automaat private lease. Met Ecomodus, rijdt de Qashqai extra zuinig en in de sportmodus reageert hij lekker fel.