Keurmerk Private Lease

Citroën C3 Aircross

De nieuwe C3 van Citroën private lease is sowieso al een frisse verschijning en de AIRCROSS doet daar nog een schepje bovenop. Hij zet de toon voor een nieuwe generatie SUV’s. Hij is stoer, origineel en lekker robuust! Dat komt door zijn hoge motorkap, dubbele lichtsignatuur, de achterste zijruiten en alle op elkaar afgestemde kleuraccenten aan de buitenkant. Natuurlijk zijn de wielkasten en dorpelbeschermers van zwart kunststof.

Citroën C3 AIRCROSS private lease is een optie voor mensen die kleur durven te bekennen. Met acht carrosseriekleuren, drie dakkleuren en vier Color Packs zijn er maarliefst 90 combinaties mogelijk. En ook aan de binnenkant is het vrijheid, blijheid! Daar kun je kiezen voor de ambiances Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral en Hype Colorado. Geen twee AIRCROSSes zijn hetzelfde. Kom je vaak in 010, 020 of 070? Waar je ook rijdt met je C3 AIRCROSS van Citroën private lease, met het grote panoramische schuif-/kanteldak kun je overal de hoogbouw zien en al het daglicht vergroot je gevoel van vrijheid! En is het hartje zomer dan bedien je gewoon het elektrische zonnescherm.

Natuurlijk is deze private lease Citroën superslim! Zo heeft hij een head-up display waarmee hij alle belangrijke informatie voor de voorruit projecteert. Zo houd je altijd je aandacht op de weg en je smartphone laad je draadloos op in het opbergvak. Met de mirror-screen functie worden je eigen apps bovendien op het grote touch screen getoond. Het werkt met Android Auto en Apple Car Play. Daarnaast kun je de C3 AIRCROSS krijgen met Connect Nav. Dat is navigatie met verkeersinfo, parkeertarieven en actuele brandstofprijzen. Handig toch?

De C3 AIRCROSS van Citroën private lease is leverbaar met drie PureTech-benzinemotoren (82, 110 of 130 pk) en twee BlueHDi-dieselmotoren (100 en 120 pk). De sterkste benzine- en dieselvariant kun je ook met zesversnellingsautomaat krijgen. Citroën C3 AIRCROSS automaat private lease is dus ook mogelijk!