Keurmerk Private Lease
De beste private lease in Haarlem komt van IKRIJ.NL

De beste private lease in Haarlem komt van IKRIJ.NL

Woon jij in Haarlem of in de buurt daarvan en ben je op zoek naar een private lease auto dan is IKRIJ.NL de beste keuze! IKRIJ.NL is gespecialiseerd in private lease en zorgt voor de beste deals in de omgeving van Haarlem. Wil je weten hoe dat kan?

IKRIJ.NL is een aparte divisie van Wittebrug Lease, speciaal voor particuliere klanten. Met 17 aangesloten dealers in de Randstad zit het retailen in ons bloed. Dag in dag uit; we doen niet anders en we combineren onze inkoopkracht. Die vertalen we naar superscherpe prijzen en uitstekende voorwaarden op maat voor jou, als inwoner van Haarlem en omstreken.

Maatwerk voor scherpe prijzen in Haarlem

Maatwerk is sowieso iets waar we goed in zijn want iedere klant is anders. Jij hebt toch ook je eigen wensen? De één wil private lease omdat hij zo geen bijtelling heeft en de ander wil gewoon geen omkijken hebben naar haar auto. Geen gedoe en alleen maar tanken. Wat jouw reden ook is, wij van IKRIJ.NL zien je staan als klant en we vervullen graag jóuw specifieke wensen! Een kakelverse Citroën C1 voor minder dan 200 euro per maand? Het kan! Een nieuwe Volkswagen T-Roc van je dealer in Haarlem voor iets meer dan 400 euro? We zorgen er gewoon voor.

Kijk bij onze actie auto’s voor de actuele prijzen! Daar vind je vlijmscherpe aanbiedingen zonder addertjes onder het gras. Of dat nu in het Haarlemse Kenaupark is of bij De Bolwerken. En moet het tóch nog scherper dan maken we een superslimme stickerdeal: in ruil voor reclame op de zijkant van jouw auto krijg je 5 euro korting in de maand. Zo bespaar je wat geld.

Zorgeloos en zeker rijden voor iedere inwoner van Haarlem

Bij private lease rijd je auto voor een vast bedrag per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Je neemt de auto van jouw keuze en IKRIJ.NL zorgt voor het onderhoud, de reparaties en de banden bij jouw dealer in of om Haarlem. Een WA-Casco verzekering zit erbij, net als de wegenbelasting, pechhulp en vervangend vervoer na 72 uur. Gemakkelijker kan het niet!

Zorgeloos en zeker autorijden voor een vast bedrag per maand. Dat is de essentie. Of het nu in Haarlem is of ergens anders, je muziek luister je bij Spotify, films kijk je bij Netflix en rijden doe je met IKRIJ.NL. ’t Is gewoon een abonnement op je eigen auto.

IKRIJ.NL is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Daarmee heb je zekerheid! Zo heb je eerlijke algemene voorwaarden en bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd. Met een private lease deal uit de voorraad in Haarlem is dat meteen jouw minimale levertijd. Soms is het ietsje langer, afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden die we hebben. Als je wilt dat we een auto op maat bestellen bij de fabriek is hún termijn natuurlijk leidend. Klik hier en zie wat het keurmerk Private Lease - met alle zekerheden - nog meer voor jou betekent.

Als geen ander voelt IKRIJ.NL zich thuis in groot Haarlem, maar we leveren private lease deals door heel het land. We werken samen met alle officiële merkdealers van Alfa Romeo tot aan Volvo en alles wat daar tussen zit. En als je dat wilt, bezorgen we je private lease auto thuis voor de deur of we halen hem bij je op. Met verschillende merkdealers hebben we verschillende afspraken. Vraag even naar onze mogelijkheden in en om Haarlem. We zijn je graag van dienst!

Geen zin om je auto zelf te verkopen in Haarlem?

Heb je een eigen auto en wil je hem niet zelf verkopen? Dat snappen we bij IKRIJ.NL. In een grote stad als Haarlem weet je nooit wie er aan de voordeur komt. Bij IKRIJ.NL taxeren we jouw auto gratis en als je hem aan ons verkoopt, maken we het geld meteen over naar jouw bankrekening. Zo heb je cash money voor je oude auto én een nieuwe voor de deur, zonder dat je hoeft te investeren.

Alleen betalen voor gebruik? Kies voor IKRIJ.NL in Haarlem

Van bezit naar gebruik, dat is de essentie van de nieuwe abonnementeneconomie. Grote investeringen zijn verleden tijd en je betaalt alleen maar voor het rijden. Zo weet je precies waar je aan toe bent als inwoner in of om Haarlem. Als jij dat ook wilt, kies dan voor private lease van IKRIJ.NL! Bel ons op 070 342 92 20 of vul hier het contactformulier in . Dan zorgen wij voor één vast aanspreekpunt. Thomas, Joyce of een van onze andere collega’s. Bij IKRIJ.NL hebben we altijd voorraadaanbiedingen zodat je snel kunt rijden. Maar omdat het assortiment vaak wisselt, kunnen de specificaties van onze private lease deals natuurlijk ook wijzigen. Vraag daarom naar onze modellen en de opties!

De voordelen van Private lease van IKRIJ.NL in Haarlem

 • Private lease deals op maat
 • Snel leverbaar
 • Voordelig
 • Geen gedoe
 • Zorgeloos autorijden tegen een vast, scherp tarief per maand
 • Gratis taxatie van de oude auto en mogelijkheid tot overname hiervan
 • Korting op maandbedrag d.m.v. bestickering

Maak kennis met het team van IKRIJ in Haarlem


                  Rolf Heinrichs van IKRIJ.NL staat voor u klaar in Haarlem

Rolf Heinrichs

Private Lease Adviseur

070 - 342 92 02

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


                  Thomas Tuinstra van IKRIJ.NL staat voor u klaar in Haarlem

Thomas Tuinstra

Manager Private Lease

070 - 342 92 20

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                  Bram de Waard van IKRIJ.NL staat voor u klaar in Haarlem

Bram de Waard

Private Lease Adviseur

070 - 342 94 11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.