Keurmerk Private Lease
Voor private lease op korte termijn moet je bij IKRIJ.NL zijn

Voor private lease op korte termijn moet je bij IKRIJ.NL zijn

Private lease op korte termijn is een uniek concept. Daarmee speelt IKRIJ.NL in op de nieuwe trend dat je geen auto meer koopt, maar hem wel gebruikt. Weten waar je aan toe bent en voor een vaste all-in maandprijs autorijden, is dé oplossing van vandaag! Je koopt toch ook geen taxi als je er een nodig hebt? Tegenwoordig schrijf je je in bij Uber en je boodschappen zitten in de Allerhande Box van Albert Heijn! Het zijn allemaal abonnementen. En met een private lease 1 jaar contract ben je ook nog eens flexibel.

Ontdek het ruime aanbod van IKRIJ.NL in korte termijn met Private Lease

Van praktische A-segmenter tot full-size SUV

Een nieuwe auto voor een vast all-in maandbedrag

Tot voor kort moest je alles kopen, maar de diensteneconomie groeit hard! Steeds meer mensen kiezen voor service en gemak. Films van Netflix en HBO betaal je gewoon per maand en zelfs je spijkerbroek lease je tegenwoordig. Kopen is verleden tijd. Waarom zou je tien- of twintigduizend euro uitgeven aan een nieuwe of gebruikte auto die een ander niet meer wil? Met private lease op korte termijn rijd je in de nieuwste Nissan Micra of DS 3 voor een vast bedrag per maand. Alleen fietsen is goedkoper.

Zo’n Micra en DS hebben een lekker opvallend design en je kunt er overal mee voorkomen, maar bij IKRIJ.NL hebben we private lease auto’s van bijna alle merken. We maken iedere deal op maat. Kies flexibel, voor private lease 12 maanden of een looptijd die wat langer is. Je maakt je eigen keuze. Bij IKRIJ.NL hebben we veel scherpe aanbiedingen en daarom kopen we steeds aantrekkelijke auto’s in voor de beste private lease deals. Met zo’n auto van private lease op korte termijn die al klaarstaat, rijd je supersnel!

Ultieme vrijheid zonder zorgen

Nieuwe auto’s kosten heel veel geld, alleen de aankoop van een woning is nog duurder. Waarom zou je al die centen in een gebruiksvoorwerp steken als je het ook kunt leasen? Met private lease op korte termijn is dat helemaal niet nodig. Je kiest een auto naar jouw zin en wij zorgen voor een scherp maandtarief zodat je weet wat het kost. Zo blijft je spaargeld op de bank en beslis je zelf wat je daarmee doet. Een verbouwing, een langgekoesterde vakantie of gewoon een appeltje voor de dorst. En na 12 maanden kies je weer een andere auto voor private lease op korte termijn of wat langer. Ultieme vrijheid noemen we dat bij IKRIJ.NL. Zo’n private lease auto heeft heel veel benefits. Zo heb je geen bijtelling (dat is alleen voor een auto van de zaak) en je hoeft ook geen dure slottermijn te betalen op het einde van het jaar. Met private lease op korte termijn heb je geen financiële zorgen.

Aan het einde van de rit ben je helemaal vrij man en kies je gewoon de auto die je dan weer past. Een maatje groter of wat kleiner, een nieuwe looptijd of weer een private short lease contract. Zolang je least, nemen wij van IKRIJ.NL je alle zorgen uit handen. Wij betalen het onderhoud, de reparaties en de kosten van de banden. We zorgen voor een WA-Casco verzekering en ook de wegenbelasting is in de prijs begrepen. Zo’n private lease op korte termijn is feitelijk een all-in autoabonnement. Ook vervangend vervoer na 3 dagen (72 uur) en pechhulp hoort erbij. Vergelijk het maar met je inschrijving bij Airbnb dat voor een tijdelijke woning zorgt waar je bed gedekt is, het licht gewoon brandt en het water stroomt. Met private lease 12 maanden heb je geen gedoe en hoef je alleen nog maar te tanken!

Natuurlijk heb je met private lease op korte termijn de auto van jouw keuze voor een bijzonder scherpe prijs. En als je helemaal het onderste uit de kan wilt, hebben we een superslimme stickerdeal! In ruil voor 5 euro korting per maand rijd je reclame voor ons met coole stickers op je auto. 

Safety First en geen verrassingen

We snappen bij IKRIJ.NL dat je niet met iedereen in zee gaat. Een auto leasen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het goed om te weten dat we als private lease maatschappij onderdeel zijn van het vertrouwde Wittebrug Lease. Met onze jarenlange ervaring weten we welke componenten er in private lease op korte termijn thuishoren en komen we niet met verrassingen. Bij iedere auto op de site zie je meteen de prijs en hoe je hem kunt wijzigen. Extra opties maken hem bijvoorbeeld duurder en stickers weer goedkoper.

Juist omdat we veel ervaring hebben en als geen ander weten wat leasing is, zijn we lid van de Stichting Keurmerk Private Lease . Het onafhankelijke keurmerk is speciaal opgericht voor particuliere klanten en de consumentenbond is erbij betrokken! Met vijf garanties weet je dat je veilig en vertrouwd kunt leasen.

Geen zin in Marktplaats? Verkoop jouw auto aan IKRIJ.NL

Private lease op korte termijn is de nieuwe trend. Met een overeenkomst voor private lease 1 jaar heb je snel de beschikking over een nieuwe auto zonder zorgen. Maar als je op dit moment nog een eigen wagen hebt, moet je daar wel van af. Bij IKRIJ.NL heb je de keuze. Ben jij een ijzersterke verkoper die van wanten weet, zet hem dan op Marktplaats en verkoop hem samen met al je andere spulletjes. En lukt het niet of heb je gewoon geen zin in veel gedoe, verkoop hem dan aan ons. Met het taxatieformulier op onze site heb je snel een prijs en als je zaken doet met ons, krijg je meteen je geld. Cash op de bank en een nieuwe auto voor deur zonder dat je hoeft te investeren, dat is het grote voordeel van private short lease.

Kies je voor private lease? Dit moet je doen

Van bezit naar gebruik, dat is de essentie van de nieuwe abonnementeneconomie. Grote investeringen zijn verleden tijd en je betaalt alleen maar voor het rijden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als jij dat ook wilt, kies dan voor private lease op korte termijn van IKRIJ.NL! Dat is het private lease label van Wittebrug Lease met maarliefst 17 aangesloten dealers in de Randstad. Bel ons op 070 342 92 20 of vul hier het contactformulier in . Dan zorgen wij voor één vast aanspreekpunt. Thomas, Joyce of een van onze andere collega’s. Bij IKRIJ.NL hebben we altijd voorraadaanbiedingen zodat je snel kunt rijden. Maar omdat het assortiment vaak wisselt, kunnen de specificaties van onze private lease op korte termijn natuurlijk ook wijzigen. Vraag daarom naar onze modellen en de opties!

De voordelen van Private lease van IKRIJ.NL in korte termijn met Private Lease

 • Private lease deals op maat
 • Snel leverbaar
 • Voordelig
 • Geen gedoe
 • Zorgeloos autorijden tegen een vast, scherp tarief per maand
 • Gratis taxatie van de oude auto en mogelijkheid tot overname hiervan
 • Korting op maandbedrag d.m.v. bestickering

Maak kennis met het team van IKRIJ in korte termijn met Private Lease


                  Rolf Heinrichs van IKRIJ.NL staat voor u klaar in korte termijn met Private Lease

Rolf Heinrichs

Private Lease Adviseur

070 - 342 92 02

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


                  Thomas Tuinstra van IKRIJ.NL staat voor u klaar in korte termijn met Private Lease

Thomas Tuinstra

Manager Private Lease

070 - 342 92 20

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                  Bram de Waard van IKRIJ.NL staat voor u klaar in korte termijn met Private Lease

Bram de Waard

Private Lease Adviseur

070 - 342 94 11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.