Keurmerk Private Lease
Voordelige private lease scoor je bij IKRIJ.NL

Voordelige private lease scoor je bij IKRIJ.NL

Voordelige private lease is helemaal in. Je kunt geen site meer openen of er staan wel scherpe private lease aanbiedingen op. Particulier auto leasen is in korte tijd erg populair geworden en dat is begrijpelijk. Als je met de trein wilt reizen, koop je toch ook geen TGV? Je haalt gewoon een kaartje of neemt een abonnement. Zo is het nu ook met auto’s. Met voordelige private lease van IKRIJ.NL betaal je alleen een scherp, vast bedrag per maand. Zo heb je nooit verrassingen!

Ontdek het ruime aanbod van IKRIJ.NL in de voordeligste private lease

Van praktische A-segmenter tot full-size SUV

Slim, autorijden voor een vaste prijs per maand

Vroeger moest je alles kopen. Van je kleding tot de meubels en van je boeken tot het huis. Maar soms waren er slimme alternatieven want boeken kon je lezen bij de bieb en een woning is te huur. Het heeft wel even geduurd, maar die trend zet zich eindelijk verder door. Muziek stream je op je iPhone, films kijk je thuis op Netflix en tegen een vast bedrag per maand zorgt Bloomon voor verse bloemen op je tafel. Als je nadenkt, kom je al gauw tot de conclusie dat het raar is om vijftienduizend euro of nog meer te besteden aan een nieuwe auto of het risico te lopen met de aanschaf van een tweedehands. Met voordelige private lease van IKRIJ.NL heb je een splinternieuwe Renault Twingo of Suzuki Vitara voor een superscherp maandbedrag.

De Twingo en Vitara, het zijn zomaar twee modellen uit ons hele aanbod. De keuze is haast onbeperkt, bijna alle auto’s kun je leasen bij IKRIJ.NL. Jij hebt het voor het zeggen en wij zorgen graag voor een private lease deal op maat. Bij IKRIJ.NL zijn we voortdurend op zoek naar de goedkoopste private lease auto’s en daarom kopen we regelmatig modellen in die we superscherp op de markt zetten. Met zo’n voordelige private lease aanbieding is er nauwelijks levertijd en ben je snel op weg!

Geen zorgen meer, net een alles-in-een-pakket

De aanschaf van een auto is voor veel mensen een enorme uitgave. Alleen een huis is duurder als je het koopt. Met voordelige private lease van IKRIJ.NL is dat definitief voorbij. Het geld zit niet meer in je auto en je kunt zelf beslissen wat je ermee doet. Je spaart voor mindere tijden of besteedt het juist aan dingen die je altijd wilde doen. Een dakkapel op zolder of op wintersport in Tirol. Met private lease goedkoop autorijden is superslim en je hebt ook nog andere voordelen. Zo betaal je geen bijtelling zoals bij een auto van de zaak en bij zo’n goedkope private lease is er ook geen slottermijn op het einde van de rit. Als je leasecontract afloopt, sluit je gewoon een nieuwe deal voor de auto van jouw keuze. Met zo’n voordelige private lease heb je dus geen financiële risico’s!

Net als bij het alles-in-een-pakket van KPN of Ziggo betaal je een vast bedrag per maand. In ruil daarvoor voldoen wij de rekeningen van jouw garage. We zorgen voor de motorrijtuigenbelasting, de beste all risk verzekering en zelfs pechhulp en vervangend vervoer na 72 uur zit erbij. Omdat we heel veel klanten hebben, kopen we scherp in bij IKRIJ.NL en dat voordeel spelen we natuurlijk aan jou door. Zó zorgen wij voor de goedkoopste private lease die jij kunt vinden. Een private lease deal is dus erg aantrekkelijk en je hebt geen gedoe! Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Bij IKRIJ.NL zorgen we altijd voor vlijmscherpe, voordelige private lease. En als het voor jou nóg wat minder moet, denken we met je mee! Op onze lage lease tarieven geven we ook nog eens 5 euro korting als je reclame rijdt met onze stickers op de zijkant. Zo bespaar je wat geld.

Weten waar je aan toe bent

Als je particulier een auto leaset, wil je zeker zijn van je zaak. Daarom is IKRIJ.NL de beste keuze. Onze voordelige private lease is op maat gemaakt voor privégebruik. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en bij iedere auto op de site staat duidelijk vermeld welke diensten er allemaal bijhoren. Met onze goedkope private lease heb je geen gedoe, tanken en klaar is kees (of Kathy)!

Natuurlijk, als je achter je product staat, zorg je dat je helder bent en transparant. Daarom zijn we aangesloten bij het Keurmerk Private Lease . Deze onafhankelijke organisatie garandeert eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Zo weet je in ieder geval dat onze voordelige private lease ook veilig is!

Eenvoudig, wij ruilen jouw auto gewoon in

Private lease is erg aantrekkelijk, maar het verkopen van je eigen auto kan een drempel zijn. Je krijgt mensen aan de deur en ze willen allemaal onderhandelen. Als dat niks voor jou is, kopen wij jouw auto en storten we het geld gewoon op jouw bankrekening. Met een gratis taxatie weet je snel wat je krijgt. Vul hier het formulier in om een offerte op te vragen. Bij IKRIJ.NL krijg je contant geld voor je oude auto én hoef je niet te investeren in een nieuwe. Het mes snijdt dus aan twee kanten. We zijn je graag van dienst met onze voordelige private lease!

Alleen betalen voor gebruik? Kies voor IKRIJ.NL

Van bezit naar gebruik, dat is de essentie van de nieuwe abonnementeneconomie. Grote investeringen zijn verleden tijd en je betaalt alleen maar voor het rijden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als jij dat ook wilt, kies dan voor voordelige private lease van IKRIJ.NL! Dat is het private lease label van Wittebrug Lease met maarliefst 17 aangesloten dealers in de Randstad. Bel ons op 070 342 92 20 of vul hier het contactformulier in . Dan zorgen wij voor één vast aanspreekpunt. Thomas, Joyce of een van onze andere collega’s. Bij IKRIJ.NL hebben we altijd voorraadaanbiedingen zodat je snel kunt rijden. Maar omdat het assortiment vaak wisselt, kunnen de specificaties van onze voordelige private lease deals natuurlijk ook wijzigen. Vraag daarom naar onze modellen en de opties!

De voordelen van Private lease van IKRIJ.NL in de voordeligste private lease

 • Private lease deals op maat
 • Snel leverbaar
 • Voordelig
 • Geen gedoe
 • Zorgeloos autorijden tegen een vast, scherp tarief per maand
 • Gratis taxatie van de oude auto en mogelijkheid tot overname hiervan
 • Korting op maandbedrag d.m.v. bestickering

Maak kennis met het team van IKRIJ in de voordeligste private lease


                  Rolf Heinrichs van IKRIJ.NL staat voor u klaar in de voordeligste private lease

Rolf Heinrichs

Private Lease Adviseur

070 - 342 92 02

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


                  Thomas Tuinstra van IKRIJ.NL staat voor u klaar in de voordeligste private lease

Thomas Tuinstra

Manager Private Lease

070 - 342 92 20

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                  Bram de Waard van IKRIJ.NL staat voor u klaar in de voordeligste private lease

Bram de Waard

Private Lease Adviseur

070 - 342 94 11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.