Keurmerk Private Lease

Hyundai i10

Deze compacte i10 van Hyundai private lease voelt groter aan dan hij is. Hij biedt veel ruimte en gebruiksgemak en hij ziet er stoer en zelfverzekerd uit. Met zijn Cascade-grille en LED-dagrijverlichting kijkt de i10 je brutaal aan. Net zoals jij, blaakt hij van zelfvertrouwen. Deze private lease Hyundai is sportief en maakt van iedere rit een parcours!

De i10 van Hyundai private lease heeft een 1.0 MPi benzinemotor met een vermogen van 49 KW (66 PK) en een maximumkoppel van 95 Nm bij 3.500 toeren. Samen met een handgeschakelde vijfversnellingsbak of automaat maakt hem dat snel en wendbaar. En Hyundai koppelt dat graag aan veiligheid. Zo heeft de i10 slimme elektronische systemen waardoor je altijd op koers blijft. Met Hyundai i10 automaat private lease ben je veilig op weg.

Een aantal i10’s van Hyundai private lease hebben navigatie met LIVE services voor actuele informatie en je kunt het systeem gemakkelijk aan je smartphone of tablet koppelen. Zo hoor je altijd je eigen, favoriete muziek. Natuurlijk, met Hyundai private lease deals heb je geen omkijken naar onderhoud en reparatie, maar toch is goed om te weten dat Hyundai maarliefst vijf jaar garantie geeft. Het zegt alles over de kwaliteit en het verklaart waarom de Hyundai i10 zo populair is. Ook bij IKRIJ.NL.