Keurmerk Private Lease
Private lease onder het motto ‘geen gedoe’ | IKRIJ.NL beste private lease maatschappij – 2019 / 2020 [Blogpost] van IKRIJ.nl in Den Haag

Private lease

Private lease onder het motto ‘geen gedoe’

Als universele leasemaatschappij is IKRIJ.NL Private Lease niet gebonden aan bepaalde merken. Hierdoor hebben wij een breed aanbod aan modellen en kan jij jouw ideale leaseauto uitkiezen voor privé gebruik. ‘Geen gedoe’ is waar wij voor staan, daarom zullen wij jou als klant volledig ontzorgen. Het enige waar jij aan moet denken is tanken en af en toe de auto te wassen.
 • Een vast en transparant maandtarief
  Het maandtarief is inclusief motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud & banden, verzekering, pech hulp en vervangend vervoer.
 • Geen grote investering en geen bijbetaling
  Private lease betekent ook geen sprake van financiering en geen slotbetaling, je bent dus vrij van financiële risico’s.
 • Wij kopen je huidige auto
  Ruil je huidige auto in bij ons en ontvang de waarde van je auto uitgekeerd op je bankrekening.
 • Korting op je maandbedrag
  Rij met het IKRIJ.NL logo op je leaseauto en geniet van €5 korting op je maandbedrag gedurende de looptijd van je contract, makkelijk verdiend dus.
 • Een aanspreekpunt
  Wij vernemen graag je wensen en geven vakkundig advies. Al onze medewerkers zijn ter zake kundig en accuraat.

De 5 zekerheden van het  Keurmerk Private Lease

Sinds 2016 is IKRIJ.NL in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk hoort bij de stichting Keurmerk Private Lease, wiens doel het is om jou als consument te beschermen. Dankzij dit keurmerk weet jij dat IKRIJ.NL een leasemaatschappij is waar je veilig en verantwoord een leaseauto kan uitkiezen. Het keurmerk staat garant voor betrouwbaarheid, helderheid & transparantie en onafhankelijkheid.

Wil jij graag privé een auto leasen? Kijk even goed of het leaseproduct voorzien is van het Keurmerk Private Lease. Hieronder de vijf zekerheden die het Keurmerk Private Lease jou bieden:

 1. Eerlijke voorwaarden
  Duidelijke en eerlijke algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.
 2. Compleet product
  Geen onduidelijkheden over de leaseprijs en wat binnen het leasecontract valt, namelijk: onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  Zekerheid dat jij de maandelijkse leasekosten kan betalen. IKRIJ.NL bekijkt en beoordeelt samen met jou hoeveel jij wil en kan betalen.
 4. Bedenktijd van 14 dagen
  Jij hebt 14 dagen bedenktijd, zodat jij een goede keuze kan maken m.b.t. jouw nieuwe leaseauto.
 5. Zekerheid bij klachten
  Bij een eventueel geschil zal dit snel opgelost worden door een onafhankelijke geschillencommissie.

Keurmerk Private Lease 2