Keurmerk Private Lease
Nieuw bij IKRIJ.nl

Beste Private Leasemaatschappij van Nederland

Welkom bij IKRIJ.NL, de private leasemaatschappij die recentelijk de eervolle 3e plaats heeft behaald bij het VZR Lease Event voor Beste Private Leasemaatschappij van Nederland. Het team van IKRIJ.NL is trots op deze prestatie en wij willen graag onze passie voor klanttevredenheid en service met je delen.

IKRIJ.NL biedt leasefietsen aan en ontzorgt voor de volle honderd procent

Private leasefiets

Maak kennis met de leasefiets, de naam zegt het al maar tegen een vast maandtarief is het mogelijk om een elektrische fiets te leasen. Onderhoud, reparaties en verzekering zijn bij dit vaste maandtarief inbegrepen. In een wereld waar milieu en gezondheid steeds belangrijker wordt kiezen steeds meer mensen voor de elektrische fiets. Je hoeft alleen nog zelf te trappen.

De uitgelezen mogelijkheid om over te stappen naar elektrisch rijden

Subsidie voor elektrische auto's in 2023

Vanaf 10 januari kan je weer subsidie aanvragen voor nieuwe of gebruikte elektrische personenauto’s met een koop- of leaseovereenkomst. Het gaat hier om de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) regeling. Het subsidiebedrag voor 2023 is vastgesteld op €2.950 voor een nieuwe auto en €2.000 voor een gebruikte auto.

Zoekt u een handige stadsauto?

Bekijk ons meest praktische aanbod!

private lease occasion

Private lease jouw occasion bij IKRIJ.NL

Een nieuwe auto kopen is een dure investering. Waarschijnlijk de duurste investering op een huis na. Niet iedereen heeft of wil het geld op zijn spaarrekening gebruiken om een nieuwe auto te kopen. Twee alternatieven zijn: private lease of een gebruikte auto kopen. Door deze twee te combineren kunnen wij jou je ideale private lease occasion aanbieden, tegen een scherp maandtarief natuurlijk.

IKRIJ.NL Private Lease te zien langs de snelwegen

Heb jij het gezien, de IKRIJ.NL Private Lease campagne? Sinds 5 juni 2020 is IKRIJ.NL door heel het land te zien op digitale schermen langs de snelwegen. Wij hebben leuke berichten ontvangen van klanten, partners en kennissen, waarbij ons logo was opgevallen tijdens de autorit. Leuk om te horen dat we mensen ook op deze manier kunnen bereiken.

IKRIJ.NL beste private lease maatschappij

IKRIJ.NL is het private lease label van Wittebrug Lease, een middelgrote universele leasemaatschappij. Wij beschikken over uitstekende faciliteiten voor levering van de leaseauto, voor onderhoud, banden en vakkundig schadeherstel. We zijn trots om onder andere Wittebrug autoschade, Kasco autoschade, Deurloo autoschade, Valstar schade, Deukloos en ikrijschadevrij tot onze partners te mogen rekenen! IKRIJ zet zowel gloednieuwe auto’s als occasions in voor private lease. Wij zijn uitgeroepen tot de beste private lease maatschappij 2019 / 2020. Wil jij graag weten hoe anderen over ons denken? Lees in Google-reviews wat klanten vinden van onze producten, diensten en service. Hiernaast wordt IKRIJ.NL op Tevreden.nl, met 661 reacties, beoordeeld met een 8,5.

Of een comfortabele B-segmenter?

Voor wie een stadsauto te klein is, en een crossover te groot, zijn deze compacte gezinsauto's ideaal!

Subsidie elektrische auto’s

Elektrisch rijden nog aantrekkelijker voor particulieren

Heb jij altijd al interesse gehad in volledig elektrisch rijden, maar nooit de overstap durven maken? Binnenkort wordt elektrisch rijden voor particulieren nog aantrekkelijker. Per 1 juli 2020 zal een regeling ingaan waardoor particuliere elektrische rijders van een subsidie kunnen genieten bij aankoop of lease van een nieuwe auto of occasion.

Elektrisch rijden, het vervoer van de toekomst?

Waar men vroeger nog sceptisch was over de komst van elektrische auto’s, zijn er steeds meer mensen die aangeven elektrisch te willen rijden. Zo schrijft de ANWB dat zes op de tien Nederlanders op termijn willen overstappen naar een elektrische auto. Vroeger dacht men nog bij elektrische auto’s aan trage auto’s met een onaantrekkelijk design, maar hier is snel genoeg verandering in gekomen. Elektrisch rijden was eerst alleen nog interessant voor de zakelijke markt en mensen met hoge inkomens. De ANWB verwacht dat de elektrische auto vanaf 2020 een doorbraak zal hebben op de particuliere markt.