Keurmerk Private Lease
Pionier met private lease occasion | Private lease jouw occasion bij IKRIJ.NL van IKRIJ.nl in Den Haag

Van bezit naar gebruik

Pionier met private lease occasion

Tot voor kort was het voor particulieren normaal om een auto te kopen, of dit nou een nieuwe auto is of tweedehands. Alleen in de zakelijke markt werd er geleased, maar tegenwoordig willen ook particuliere rijders de mogelijkheid hebben om te leasen. Dit komt door de nieuwe trend en veranderende gedachtegang van de mens. Van bezit naar gebruik, dat is de essentie van de gedachte over materiele eigendommen. Deze trend is ook niet onopgemerkt gebleven bij IKRIJ.NL, een pionier op het gebied van occasion private lease. Enkele jaren terug hebben wij besloten ons aanbod te verbreden om jou als klant het ideale product aan te kunnen bieden.
Een jong gebruikte auto private leasen | Private lease jouw occasion bij IKRIJ.NL van IKRIJ.nl in Den Haag

Een goede jonge occasion

Een jong gebruikte auto private leasen

De prijsverschillen tussen een nieuwe auto en een jong gebruikte auto kunnen nogal groot zijn. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een occasion aan te schaffen. Dit zien we niet alleen bij de koop van auto’s, maar ook steeds vaker bij het leasen. Bij IKRIJ.NL kan jij terecht voor jouw ideale private lease occasion. Een jonge occasion leasen is een interessant alternatief voor een nieuwe auto. Deze is al ingereden, zo goed als nieuw en jouw maandtarief is lager. Bij IKRIJ.NL proberen wij onze klanten alleen de beste private lease occasions aan te bieden.

Een goede jonge occasion voldoet aan de volgende zaken:

  • de kilometerstand is niet boven de 50.000 km,
  • de leeftijd van de auto is niet ouder dan 4 á 5 jaar,
  • de auto is voorzien van extra’s/opties,
  • de herkomst van de auto is te herleiden en de onderhoudshistorie is in orde en inzichtelijk.

De voordelen van occasion private lease

De jong gebruikte auto’s die wij inzetten voor private lease zijn ingekocht of voortijdig teruggekomen uit leasecontracten. Dit zijn dus specifieke unieke auto’s waarvan we maar 1 exemplaar in de aanbieding hebben, dus weg=weg! Je kunt deze auto met IKRIJ.NL Private Lease snel rijden, de kilometerstand, het kenteken en de auto zelf zijn zoals hierboven beschreven zo gunstig mogelijk. Als jij niet graag een grote investering doet en wilt rijden tegen een vast en scherp maandtarief, dan is een occasion leasen voor jou de beste keus. Kies jij ervoor om te gaan voor occasion private lease dan kan jij genieten van de volgende voordelen:

  • Minder afschrijving, dus scherper maandtarief
  • Toegankelijker voor particulieren
  • Auto is snel leverbaar