Keurmerk Private Lease
 | Beste Private Leasemaatschappij van Nederland van IKRIJ.nl in Den Haag

Bij IKRIJ.NL streven wij ernaar onze klanten te voorzien van de beste private lease-ervaring onder het motto ‘Geen gedoe’. Hiernaast willen wij onszelf continu verbeteren om de beste private leasemaatschappij van Nederland te worden. Wat ons onderscheidt, is naast de scherpe tarieven, de klantgerichte aanpak en oog voor detail. Met een uitgebreid assortiment aan voertuigen, variërend van compacte stadsauto tot luxe SUV, biedt IKRIJ.NL keuzemogelijkheden voor elke levensstijl.

Een duurzamer alternatief | Beste Private Leasemaatschappij van Nederland van IKRIJ.nl in Den Haag

Een duurzamer alternatief

Naast onze private leaseauto’s bieden wij al enige tijd een andere duurzame mobiliteitsoplossing aan, namelijk: de private leasefiets. De naam zegt het al maar tegen een vast maandtarief is het mogelijk om een nieuwe (elektrische) fiets te leasen. Onderhoud, reparaties en verzekering zijn bij dit vaste maandtarief inbegrepen. Wij hebben een ruim assortiment A-merk stads- en bakfietsen en werken samen met 1.200 fietsenwinkels door heel Nederland.

Behoefte aan meer flexibiliteit?

Voor wie op zoek is naar nog meer flexibiliteit, bieden wij met IKRIJ.NL ook het Auto Abonnement aan. Met dit innovatieve concept rijd je in een jong gebruikte auto tegen een vast maandtarief zonder verborgen kosten en geniet van je de vrijheid om van auto te wisselen wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld als je gezinssituatie verandert of wanneer je op vakantie gaat en een grotere auto nodig hebt. Ervaar de voordelen van private lease en geniet van flexibiliteit.

Wij helpen je graag

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via 070-3429440 of info@ikrij.nl . Wij, de 3e beste private leasemaatschappij van Nederland, zijn er om jouw vragen te beantwoorden en de perfecte mobiliteitsoplossing te bieden.