Keurmerk Private Lease
Compact, sportief en robuust een echte SUV | Volkswagen T-Cross Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Dit is de T-Cross

Compact, sportief en robuust een echte SUV

Als Crossover heeft de T-Cross van Volkswagen private lease vanzelfsprekend een hoge zit waardoor je goed overzicht hebt in het verkeer en je gemakkelijk in- en uitstapt. Bovendien kent ie luxe features zoals Front Assist (waarschuwt voor dreigende botsingen), Active Info Display (met digitale tellers en de mogelijkheid om de info van het touch screen ook recht voor je neus op het dashboard te projecteren) en Climatronic (automatische airco). Er is 17 of 18 inch lichtmetaal (wat hem prachtig staat) en je kunt hem ook met LED-koplampen krijgen. Die geven deze private lease Volkswagen cachet en je ziet er letterlijk alles mee.  De T-Cross van Volkswagen private lease is helemaal in balans.
Wel zo veilig! | Volkswagen T-Cross Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Met hoge zit

Wel zo veilig!

Zoals het hoort bij een moderne SUV staat de private lease Volkswagen T-Cross hoog op zijn wielen. Die bodemvrijheid komt goed van pas als je de bergen ingaat of een shortcut door het bos neemt.

Natuurlijk is de afwerking helemaal top. Met een 8 inch groot touch screen beschik je over Discover Media en de nieuwste navigatie met online diensten en actuele verkeersinfo. Je ziet de beelden van je achteruitrijcamera en met AppConnect luister je naar je eigen Spotify playlist. Kies in de private lease configurator voor een van de disign pakketten en zorg ervoor dat jij jou T-Cross personaliseert naar eigen wens. Als deze T-Cross iets is, dan is het wel sportief maar dan in een volwassen jasje. Omdat deze compacte, premium SUV een paradepaardje van Volkswagen is binnen het B-Crossover segement kunt u uit legio opties kiezen die u nog meer rijplezier en veiligheid bieden dan u zichzelf had kunnen bedenken. Kies bijvoorbeeld voor de optie ''Park Assist'' en zorg ervoor dat uw T-Cross zichzelf moeiteloos inparkeert zonder dat u een vingen hoeft uit te steken.

 Deze Volkswagen T-Cross is gemakkelijk te bestellen via ons online portal, voor een vast bedrag per maand rijd u nu zorgeloos in uw gepersonaliseerde Volkswagen T-Cross via IKRIJ.NL private lease.

Vergelijkbare modellen

Wilt u net iets anders? Hier vindt u een selectie van vergelijkbare modellen.