Keurmerk Private Lease
de stijlvolle Qashqai bewijst dit | Nissan Qashqai Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Intelligentie is prachtig

de stijlvolle Qashqai bewijst dit

De Qashqai van Nissan private lease is een vertrouwd gezicht in Nederland en dus ook in onze grote steden. Rotterdam of Amsterdam - waar je ook komt - overal zie je ze rijden. Maar met de succesvolle makeover kom je nét even anders voor de dag! Ook het nieuwe interieur zal je verrassen. Het vaste, panoramisch glazen dak geeft een geweldig gevoel van ruimte en het biedt - letterlijk - een andere kijk op de wereld. Natuurlijk is de private lease Nissan Qashqai connected met navi en de apps van je smartphone. Met het Bose Premium Audiosysteem heb je geen kaartjes meer nodig voor de Arena. De Toppers, Harry Styles én Bach zitten gewoon op je achterbank
van de ultieme cross-over van Nissan | Nissan Qashqai Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Ontdek de luxe dynamiek

van de ultieme cross-over van Nissan

Dankzij Intelligent Mobility begrijpt de Qashqai van Nissan private lease precies wat je bedoelt als bestuurder. Het is een reeks van rijhulpsystemen die jou en de auto continue in de gaten houden, zoals ProPilote. Maar ook dynamische bochtverlichting hoort daarbij (met extra licht in de bochten), een noodremsysteem, de rijbaan-assistent (waarschuwt bij wisselen van rijstrook) en parkeerassistent. Die parkeert de auto automatisch in het vak. Daarnaast kent de nieuwe Qashqai van Nissan private lease Intelligent Around View Monitor (camera’s rondom) en verkeersbordherkenning.

Zo word je automatisch herinnerd aan een inhaalverbod of de maximum snelheid. De dode hoek assistent waarschuwt je als je iemand niet ziet, net als de achteruitrijassistent. En als je een bocht neemt, weet de Qashquai van Nissan private lease met Trace Control welke remmen hij moet aansturen voor de ideale lijn en met Engine Break schakelt de automaat terug vóór de bocht en weer naar een hogere versnelling daarna, zoals je dat zelf ook zou doen. Met Ride Control neemt hij hobbels en drempels op een comfortabele manier en Intelligent 4x4 stuurt het vermogen naar de wielen met de meeste grip. Je zou het intuïtieve vierwielaandrijving kunnen noemen. Autohold tenslotte, is een soort handrem die de auto automatisch blokkeert bij stilstand. Dat is erg handig in de bergen of in één van de vele parkeergarages. Met Nissan Qashqai private lease zijn we je graag van dienst!

De private lease Nissan is leverbaar met voor- of vierwielaandrijving en je hebt de keuze uit 110 of 130 pk diesels en een 115 of 130 pk sterke benzinemotor. Standaard hebben ze een zesversnellingsbak en optioneel is Continu Variabele Transmissie leverbaar, de X-tronic. We hebben daarom ook een aantrekkelijk voorstel voor Nissan Qashqai automaat private lease. Met Ecomodus, rijdt de Qashqai extra zuinig en in de sportmodus reageert hij lekker fel.

Vergelijkbare modellen

Wilt u net iets anders? Hier vindt u een selectie van vergelijkbare modellen.