Keurmerk Private Lease
Die unieke sensaties biedt | Peugeot 2008 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

De High-Tech SUV

Die unieke sensaties biedt

De private lease Peugeot 2008 beschikt over online services en apps die je vanaf het 7 inch grote touch screen bedient. En net als het 3D TomTom navigatiesysteem, kun je de multimediafuncties ook met spraakherkenning aansturen. Zo word je niet afgeleid van het verkeer en met het head-up instrumentenpaneel houd je ook al je aandacht op de weg. Als je een 2008 hebt van Peugeot private lease met Mirror Screen wordt je mobieltje als het ware gespiegeld op het grote touch screen en heb je de beschikking over al jouw eigen apps. Tenminste, voorzover ze niet afleiden van het autorijden. Wel eens gehoord van “My Peugeot App”? dat is erg leuk, de gegevens van jouw auto worden daarmee naar je mobieltje gestuurd zodat je bijvoorbeeld weet waar je private lease Peugeot geparkeerd staat (find my car). Het geeft ook navigatie-aanwijzingen voor het laatste stukje dat je te voet aflegt (last mile guidance) en het geeft een seintje als je auto aan onderhoud toe is. Het zijn slimme dingen van zo’n 2008 van Peugeot private lease die het leven gemakkelijker maken. Net als actieve parkeerhulp (voor automatisch inparkeren) en een achteruitrijcamera. Peugeot Connect SOS & Assistance zorgt ervoor dat er hulp komt bij ongelukken. Belangrijk als iedere seconde telt of als je eens een lekke band hebt.
heel veel veiligheidssystemen | Peugeot 2008 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Standaard uitgerust met

heel veel veiligheidssystemen

Je kunt jouw Peugeot 2008 bestellen met Grip Control om gemakkelijk weg te rijden in de winter. ESP (elektronisch stabiliteitsprogramma) is een combinatie van systemen dat ervoor zorgt dat je op koers blijft én dat je onder alle omstandigheden probleemloos remt. Hill Start Assist zorgt ervoor dat je gemakkelijk op hellingen wegrijdt. Superhandig natuurlijk in alle parkeergarages. Met Active City Break tenslotte, remt jouw 2008 van Peugeot private lease automatisch als er plotseling iemand oversteekt.

Ook motorisch is er genoeg keuze bij Peugeot 2008 private lease: de Euro 6 PureTech benzinemotoren zijn superzuinig en hebben een lage uitstoot (110 g/km). Als je dat wilt, combineren we de 1.2 liter turbo met een soepele automatische zesversnellingsbak met Quickshift technologie. En als je veel rijdt is er de superzuinige 1.6 liter Euro 6 dieselmotor leverbaar met een verbruik van maar 3,7 l/100 km. Uiteraard hebben alle 2008’s van Peugeot private lease een feilloos werkend Stop & Start systeem waardoor ze schoon én zuinig zijn. Met Peugeot 2008 automaat private lease ben je goed bediend!

Het is wel duidelijk dat je veel kunt kiezen bij Peugeot. Maar welke uitvoering het ook wordt, je zult zeker tevreden zijn! Op basis van 2.400 reviews noteert het onafhankelijke instituut Reevoo een gemiddelde van 8.4.

Vergelijkbare modellen

Wilt u net iets anders? Hier vindt u een selectie van vergelijkbare modellen.