Keurmerk Private Lease
compacte crossover | Renault Captur Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Stap nu in deze

compacte crossover

Hoewel zo’n private lease Renault Captur als compact te boek staat, is hij van binnen lekker ruim en heeft hij veel opbergmogelijkheden. Wel eens van de “Magic Drawer” gehoord? Dat is een opberglade van 11 liter in het dashboard en de achterbank kun je maarliefst 16 cm verschuiven. Zo kies je voor meer beenruimte of juist voor extra bagageruimte. Als je hem helemaal wegklapt, heb je zelfs 1.235 liter tot je beschikking. Renault private lease kiest voor zachte materialen, een warme sfeer en voor onberispelijke afwerking. Met het optionele, vaste glazen dak zie je de skyline van Rotterdam, Den Haag of Amsterdam op iedere stoel en ervaar je de binnenruimte nóg weer anders.
zit boordevol accessoires | Renault Captur Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

De Renault Captur

zit boordevol accessoires

De Captur van Renault private lease is natuurlijk connected. Zo is er het Bose audiosysteem met zes HD-speakers en een subwoofer waardoor jouw eigen muziek intens binnenkomt. Via het grote touch screen middenin het dashboard koppel je jouw smartphone aan de auto en bedien je de Media Nav.

Op de Renault Captur private lease is C-Shape dagrijverlichting standaard, net als de LED-verlichting achter. Maar als je écht gezien wilt worden, kies je voor de optionele LED Pure-Vision verlichting, want aandacht trekken is wel een eigenschap van deze eigenwijze Renault. Meer style? Kies voor de lichtmetalen Adventure wielen van 16 inch of de Explore en Emotion wielen van 17 inch. Verder zijn er allerlei slimme zaken bij de Captur van Renault private lease die jouw leven veraangenamen. Zo klappen de buitenspiegels automatisch in als je de auto op slot doet en ze zijn voorzien van Blind Spot Warning. Met de Handsfree Card heb je geen sleutel nodig om de auto te openen of te starten en als je wegloopt, gaat hij vanzelf op slot. Met Easy Park Assist hoef je niet meer moeilijk te doen met fileparkeren; de Captur doet het gewoon zelf. Eigenlijk zijn de achteruitrijcamera en de parkeersensoren niet eens nodig. En met Hill Start Assist rijd je eenvoudig weg op een hellingbaan. Supermakkelijk in een van de vele cityparkings!

Je kunt deze private lease Renault krijgen in verschillende uitvoeringen. Van de “Life”, de “Zen” en de “Intens” loopt het op naar de superdeluxe “Initiale Paris”. En er zijn altijd speciale aanbiedingen bij Renault private lease. Die hebben allemaal hun eigen specificaties en daarom is het goed om ons te raadplegen. Dan zoeken we samen de Renault Captur die bij jou past!

De Captur is leverbaar met twee verschillende benzinemotoren en een Energy Diesel. De sterke TCe 120 benzinevariant is natuurlijk ook leverbaar met automatische transmissie. Met Renault Captur automaat private lease maak je altijd goede sier! Alle Capturs hebben trouwens een Stop & Startsysteem en een Ecomodus waardoor je het brandstofverbruik met zo’n 12% kunt verminderen. Het Driving Eco2-systeem analyseert bovendien je rijstijl en geeft je adviezen hoe je nóg zuiniger rijdt. Zo verbruikt een Renault Captur maar weinig en is hij schoon, ook in de stad.

Vergelijkbare modellen

Wilt u net iets anders? Hier vindt u een selectie van vergelijkbare modellen.