Keurmerk Private Lease
Compact, sportief en robuust | Volkswagen T-Roc Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Dit is de T-roc

Compact, sportief en robuust

Als Crossover heeft de T-Roc van Volkswagen private lease vanzelfsprekend een hoge zit waardoor je goed overzicht hebt in het verkeer en je gemakkelijk in- en uitstapt. Bovendien kent ie luxe features zoals Front Assist (waarschuwt voor dreigende botsingen), Active Info Display (met digitale tellers en de mogelijkheid om de info van het touch screen ook recht voor je neus op het dashboard te projecteren) en Climatronic (automatische airco). Er is 17 of 18 inch lichtmetaal (wat hem prachtig staat) en je kunt hem ook met LED-koplampen krijgen. Die geven deze private lease Volkswagen cachet en je ziet er letterlijk alles mee. Met chromen dakreling zoals bijvoorbeeld op de T-Roc Sport, geef je jouw auto nog meer eigenheid. Je hebt de keuze uit 15 interieurstijlen en maarliefst 35 carrosseriekleuren. Wat dacht je ervan om het dak, de A-stijl en de spiegelkappen in een andere tint te nemen? Ton sur ton of lekker contrasterend. De buitenkleur komt trouwens terug in het dashboard en de middenconsole. De T-Roc van Volkswagen private lease is helemaal in balans.
Wel zo veilig! | Volkswagen T-Roc Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Met hoge zit

Wel zo veilig!

Zoals het hoort bij een moderne SUV staat de private lease Volkswagen T-Roc hoog op zijn wielen. Die bodemvrijheid komt goed van pas als je de bergen ingaat of een shortcut door het bos neemt. Met een 4Motion uitvoering (met vierwielaandrijving) hoef je niet eens op de gebaande paden te blijven. Met de slimme draaiknop van Driving Profiles kies je voor de juiste rijeigenschappen (asfalt, terrein, bergen of sneeuw). Een T-Roc van Volkswagen private lease laat je niet in de steek!

Natuurlijk is de afwerking helemaal top. Met een 8 inch groot touch screen beschik je over Discover Media en de nieuwste navigatie met online diensten en actuele verkeersinfo. Je ziet de beelden van je achteruitrijcamera en met AppConnect luister je naar je eigen Spotify playlist. Met het optionele Beatspakket klinkt je muziek zelfs alsof je live bij een concert bent! Daarnaast heeft de T-Roc van Volkswagen private lease belangrijke rijhulpsystemen: met Lane Assist word je gewaarschuwd als je per ongeluk slingert, en met Front Assist, voetgangersherkenning en City Emergency Breaking voorkom je ongelukken. De parkeersensoren en de Blind Spot Sensor waarschuwen je voor dingen die je niet meteen ziet. En met Adaptive Cruise Control houdt deze slimme Volkswagen uit zichzelf voldoende afstand tot je voorgangers. De T-Roc van Volkswagen private lease is er in verschillende uitvoeringen. Zo heb je standaard al een T-Roc met airco, Hill Hold en Multi Colission Brake (dat is een vervolgongevalreductiesysteem). Daarnaast heb je een luxere Style en een sportieve T-Roc Sport. Er zijn geen diesels leverbaar, maar wel drie benzinemotoren. Het begint bij de zuinige 1.0 liter TSI met handgeschakelde zesbak, gaat verder met de 1.5 liter TSI met handbak of DSG automaat en top of the bill is er de 2.0 TSI met DSG automaat en 4Motion vierwielaandrijving. Die leveren we natuurlijk graag bij Volkswagen T-Roc automaat private lease.

Vergelijkbare modellen

Wilt u net iets anders? Hier vindt u een selectie van vergelijkbare modellen.