Keurmerk Private Lease
Ruim en uiterst flexibel | Citroën C3 Aircross Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

5 volwaardige zitplaatsen

Ruim en uiterst flexibel

Binnenin zit je lekker hoog. Daardoor heb je goed overzicht op het verkeer en voel je je veilig. De private lease Citroën C3 AIRCROSS heeft vijf zitplaatsen en een verschuifbare én neerklapbare achterbank. Daarmee kies je zelf voor extra been- of bagageruimte. 410 Liter, 520 liter of 1.289 liter, het is allemaal mogelijk. Je kunt de C3 AIRCROSS van Citroën private lease zelfs bestellen met een neerklapbare leuning op de rechter voorstoel waardoor je een laadlengte hebt van 2,40 meter. Zo kun je écht alles meenemen.
Zorgeloos rijden op alle soorten ondergrond | Citroën C3 Aircross Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Met Grip Control en Hill Descent Assist

Zorgeloos rijden op alle soorten ondergrond

De Citroën C3 AIRCROSS is een compacte SUV die overal in zijn element is. In de stad, op de grote weg én op slecht begaanbare wegen. Dat komt door z’n grote bodemvrijheid, maar ook door slimme technologie als Grip Control (stuurt de aandrijfkracht naar het voorwiel met de meeste grip) en Hill Descent Assist (hulp bij steile afdalingen). In de stad krijg je hulp van de Top Rear Vision-achteruitrijcamera en het Park Assist-systeem waarmee de auto zelf inparkeert. In totaal heeft de C3 AIRCROSS van Citroën private lease twaalf rijhulpsystemen om je veilig van Utrecht naar Rotterdam te brengen. Of andersom natuurlijk.

Citroën C3 AIRCROSS private lease is een optie voor mensen die kleur durven te bekennen. Met acht carrosseriekleuren, drie dakkleuren en vier Color Packs zijn er maarliefst 90 combinaties mogelijk. En ook aan de binnenkant is het vrijheid, blijheid! Daar kun je kiezen voor de ambiances Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral en Hype Colorado. Geen twee AIRCROSSes zijn hetzelfde. Kom je vaak in 010, 020 of 070? Waar je ook rijdt met je C3 AIRCROSS van Citroën private lease, met het grote panoramische schuif-/kanteldak kun je overal de hoogbouw zien en al het daglicht vergroot je gevoel van vrijheid! En is het hartje zomer dan bedien je gewoon het elektrische zonnescherm.

Natuurlijk is deze private lease Citroën superslim! Zo heeft hij een head-up display waarmee hij alle belangrijke informatie voor de voorruit projecteert. Zo houd je altijd je aandacht op de weg en je smartphone laad je draadloos op in het opbergvak. Met de mirror-screen functie worden je eigen apps bovendien op het grote touch screen getoond. Het werkt met Android Auto en Apple Car Play. Daarnaast kun je de C3 AIRCROSS krijgen met Connect Nav. Dat is navigatie met verkeersinfo, parkeertarieven en actuele brandstofprijzen. Handig toch?

De C3 AIRCROSS van Citroën private lease is leverbaar met drie PureTech-benzinemotoren (82, 110 of 130 pk) en twee BlueHDi-dieselmotoren (100 en 120 pk). De sterkste benzine- en dieselvariant kun je ook met zesversnellingsautomaat krijgen. Citroën C3 AIRCROSS automaat private lease is dus ook mogelijk!

Vergelijkbare modellen

Wilt u net iets anders? Hier vindt u een selectie van vergelijkbare modellen.