Keurmerk Private Lease
Het stoere design van de 2008 | Peugeot 2008 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Stoer en sportief

Het stoere design van de 2008

De 2008 heeft een stoer design, dit komt mede door de vloeiende lijnen, de opvallende koplampen en de herkenbare achterlichten. Aan elk detail is gedacht bij deze auto. De sprekende voorzijde van de auto geeft de auto een stoere en sportieve look. Dit komt doordat de lampen zijn voorzien van drie full led klauwafdrukken. Bij het ontwerpen van de lichtmetalen 18 inch velgen is gelet op de aerodynamica en het design. Op de zijkanten zie je de diamant geslepen vlakken die ervoor zorgen dat de auto een dynamische vorm heeft.

Nieuwe generatie hightech PEUGEOT i-Cockpit® 3D  | Peugeot 2008 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Extended experience

Nieuwe generatie hightech PEUGEOT i-Cockpit® 3D

De Peugeot 2008 is voorzien van de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Vanwege het compacte stuurwiel, de intuïtieve ergonomie, een 10 inch capacitief HD-touchscreen en een te configureren 3D-instrumentenpaneel beleef jij een sensationele rijervaring. Niet meer jouw sleutel hoeven pakken bij het openen en sluiten van de auto, dit gebeurd namelijk automatisch. Dankzij het keyless entry en start-systeem wordt de auto ontgrendelt wanneer jij op de auto afloopt en vergrendelt wanneer jij van de auto wegloopt. Hiervoor moet jij natuurlijk wel de sleutel op zak hebben. De manier van rijden kan je geheel zelf aanpassen dankzij de verschillende rijmodus. Geef jouw persoonlijke voorkeur aan door deze te selecteren in de cockpit. Eenmaal in de auto kan jij profiteren van het bedieningsgemak van de PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Zo kan je bijvoorbeeld de actieradius verbeteren dankzij regeneratief remmen.

De nieuwe technologische voorzieningen

  • 3D-instrumentenpaneel
    Het 3D-instrumentenpaneel zorgt ervoor dat alle nuttige rijinformatie wordt getoond in jouw gezichtsveld. Om jou sneller te kunnen laten reageren op waarschuwingen, worden de belangrijkste gegevens in hologramvorm weergeven.
  • Ultra connected SUV
    Dankzij het Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom® Traffic-services is jouw smartphone altijd connected met de auto. Via Mirror Screen kan jij jouw favoriete smartphone apps bedienen via het touchscreen. Je hoeft geen rekening te houden met de batterij van je mobiel, want deze kan jij draadloos opladen in de middenconsole.
  • Premium hifi-systeem van Focal
    Puur genieten van jouw favoriete muziek, want het premium hifi-systeem van Focal bezorgt jou de perfecte geluidsweergave. De 10 luidsprekers verdelen het geluid op een volle, gedetailleerde en dynamische wijze.

Vergelijkbare modellen

Wilt u net iets anders? Hier vindt u een selectie van vergelijkbare modellen.