Keurmerk Private Lease
Mild hybride technologie | Ford Fiesta private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Ford Fiesta mhev EcoBoost Titanium

Mild hybride technologie

Een van de meest opvallende kenmerken van de nieuwe Ford Fiesta EcoBoost Titanium is de geavanceerde mHEV EcoBoost-motor. De “mHev” staat voor mild hybrid electric vehicle. Deze technologie is een combinatie van een verbrandingsmotor met een kleine elektrische motor en een batterij. Dit zorgt voor een efficiëntere aandrijflijn en vermindert het brandstofverbruik en de uitstoot. Tijdens het afremmen kan de Fiesta energie terugwinnen en opslaan in de batterij. Dit wordt vervolgens gebruikt om de motor te ondersteunen en het brandstofverbruik te verlagen. Op deze manier kan je zowel plezier beleven aan krachtige prestaties als het rijden van een milieubewuste auto.

Interieur en exterieur | Ford Fiesta private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Eigentijdse ontwerp

Interieur en exterieur

De Ford Fiesta heeft altijd bekend gestaan om zijn eigentijdse ontwerp en deze uitvoering is daar geen uitzondering op. Deze auto biedt ruimte voor zowel bestuurder als passagiers, dit ondanks de compacte afmetingen van de auto.

Het interieur van de EcoBoost Titanium beschikt over een modern infotainmentscherm, waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot entertainment, navigatie en connectiviteitsfuncties. De stoelen zijn comfortabel en bieden goede ondersteuning, ook tijdens lange ritten. Daarnaast beschikt de Fiesta over geavanceerde rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruisecontrol, automatisch noodremmen en rijstrookassistentie. Hierdoor wordt de veiligheid van de inzittenden verbeterd.

Kortom, de Ford Fiesta mHEV EcoBoost Titanium is een compacte auto die indruk maakt door zijn vermogen en efficiëntie. De mild hybride technologie zorgt voor extra brandstofbesparing en het moderne interieur maakt het een comfortabele auto. Als je dus op zoek bent naar een compacte auto die zowel zuinig als leuk is om te rijden, dan is de Ford Fiesta mHEV EcoBoost Titanium zeker het overwegen waard.

Ben jij geïnteresseerd in het prive leasen van deze Ford Fiesta EcoBoost Titanium?  Hieronder lees je meer over private lease. 

 

IKRIJ.nl in Den Haag biedt deze Ford Fiesta aan op basis van Private Lease

Interesse in deze

Ford Fiesta

IKRIJ.NL is het private lease label van Wittebrug Lease. Door jarenlange ervaring en slim gebruik van de inkoopkracht van Wittebrug Lease zijn wij dé specialist op het gebied van private lease. Deze leasevorm wordt ook wel particuliere lease of privé lease genoemd en betekent dat jij geen grote investering nodig hebt om in jouw nieuwe auto te rijden. Je betaald een vast maandtarief voor de door jou gekozen auto. In dit vaste maandtarief zijn een aantal zaken opgenomen, namelijk: wegenbelasting, onderhoud, banden, rente, verzekering, reparatie en afschrijving. Het enige wat je zelf nog moet doen is tanken. Kortom, geen gedoe, tegen een vast maandtarief.

Dat is het private lease label van Wittebrug Lease met maarliefst 16 aangesloten dealers in de Randstad.

Bel ons op 070 342 92 90 of vul hier het contactformulier in. Bij IKRIJ.NL hebben we Fiesta’s in verschillende uitvoeringen zodat je snel kunt rijden. Maar omdat de voorraad vaak wisselt, kunnen de specificaties natuurlijk ook wijzigen. Vraag daarom n onze modellen en de opties!

Mijn Ford Fiesta samenstellen