Keurmerk Private Lease
Ruimte en comfort | Audi A1 Sportback private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

De tweede generatie Audi A1 Sportback in maar liefst 4 uitvoeringen

Ruimte en comfort

Een van de voordelen is dat deze Audi A1 alleen nog maar als vijfdeurs wordt geleverd en niet meer als driedeurs. Deze extra ruimte is comfort verhogend voor alle inzittenden. Verder is deze auto voorzien van een modern interieur met een fraai beeldscherm en geavanceerd infotainment waarmee hij afstand neemt van concurrenten als de Volkswagen Polo en de Seat Ibiza.

Past deze Audi A1 Sportback bij jou? | Audi A1 Sportback private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Sportief en karaktervol

Past deze Audi A1 Sportback bij jou?

Deze sportieve en karaktervolle Audi A1 Sportback is bij ons verkrijgbaar in maar liefst 4 uitvoeringen, zowel handgeschakeld als automaat. Je leaset deze auto nu al vanaf €389 per maand.

Bij IKRIJ.NL is de Audi A1 Sportback verkrijgbaar in vier uitvoeringen voor privé lease. Benieuwd of deze leasevorm bij jou past? Hieronder lees je meer over private lease. 

 

IKRIJ.nl in Den Haag biedt deze Audi A1 sportback aan op basis van Private Lease

Interesse in deze

Audi A1 sportback

IKRIJ.NL is het private lease label van Wittebrug Lease. Door jarenlange ervaring en slim gebruik van de inkoopkracht van Wittebrug Lease zijn wij dé specialist op het gebied van private lease. Deze leasevorm wordt ook wel particuliere lease of privé lease genoemd en betekent dat jij geen grote investering nodig hebt om in jouw nieuwe auto te rijden. Je betaald een vast maandtarief voor de door jou gekozen auto. In dit vaste maandtarief zijn een aantal zaken opgenomen, namelijk: wegenbelasting, onderhoud, banden, rente, verzekering, reparatie en afschrijving. Het enige wat je zelf nog moet doen is tanken. Kortom, geen gedoe, tegen een vast maandtarief.

Dat is het private lease label van Wittebrug Lease met maarliefst 16 aangesloten dealers in de Randstad.

Bel ons op 070 342 92 90 of vul hier het contactformulier in. Bij IKRIJ.NL hebben we A1 sportback’s in verschillende uitvoeringen zodat je snel kunt rijden. Maar omdat de voorraad vaak wisselt, kunnen de specificaties natuurlijk ook wijzigen. Vraag daarom n onze modellen en de opties!

Mijn Audi A1 sportback samenstellen