Keurmerk Private Lease
Eigenwijs en slim | Citroën C1 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Voorzien van achteruitrijcamera

Eigenwijs en slim

Zo’n private lease Citroën C1 ziet er lekker eigenwijs uit en kent slimme voorzieningen zoals een achteruitrijcamera en Active City Break. Met deze optie remt hij automatisch af als er plotseling iemand oversteekt. Dat is handig én veilig, net zoals het grote touch screen met navigatie dat je koppelt aan jouw eigen smartphone. Citroën noemt dat trouwens “mirror screen technologie” omdat het scherm een afspiegeling is van je mobieltje. Met een C1 van Citroën private lease heb je de beschikking over jouw eigen apps, voor zover die niet afleiden van het autorijden.
Superzuinig én schoon! | Citroën C1 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Helemaal naar wens uit te breiden

Superzuinig én schoon!

Met Citroën C1 private lease heb je nergens omkijken naar. Wil je hem helemaal compleet hebben? Naast Active City Break is automatische airco een extra, net als luxe stoelverwarming. Zó is jouw Citroën helemaal naar je zin en last but not least, met een verbruik vanaf 3,8 l/100 km is de C1 superzuinig én schoon(88 g CO2/km).

Met zijn flitsende design en alle vrolijke kleurencombinaties is de C1 van Citroën private lease een uitdagende verschijning. Maar ook de binnenkant mag er zijn: rondom het multimediasysteem, de versnellingspook en bij de deurpanelen heeft de C1 coole kleuraccenten en bij het zien van de bekleding krijg je vanzelf een goed humeur. Eigenlijk is zo’n C1 van Citroën private lease gewoon onweerstaanbaar!

Wat wil je allemaal meenemen in jouw Citroën? Vier personen met hun bagage of al je aankopen op de meubelboulevard? In een handomdraai vergroot je de laadruimte van 196 tot 780 liter. Met een C1 kun je shoppen tot je erbij neervalt.

De C1 van Citroën private lease is standaard voorzien van zes airbags en ESP. Als je dreigt te slippen, remt dit elektronisch de juiste wielen af waardoor je op koers blijft. En met LDWS wordt je gewaarschuwd als je per ongeluk jouw rijstrook verlaat. Hij is verkrijgbaar als automaat en met Hill Start Assist. Dan rijdt je gemakkelijk weg op iedere helling. Da’s reuze handig in parkeergarages. Met Citroën C1 automaat private lease kom je overal weg!