Keurmerk Private Lease
met slimme features | Kia Picanto Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Kleine reus

met slimme features

Daarnaast heeft deze kleine reus slimme features: wat dacht je van koplampen met ingebouwde LED dagrijverlichting en buitenspiegels met geïntegreerde knipperlichten? De achteruitrijcamera laat je op een 7 inch touch screen zien hoe je het beste inparkeert. En met de Smart Key in je zak open of sluit je de auto en activeer je de startknop. Natuurlijk is de eigenwijze Picanto connected met jou. Via Apple Carplay of Android Auto heb je je eigen apps en play lists die je met voice control bedient. Ook de TomTom navi met Live Services en zeven jaar kaartupdates luistert naar jouw opdrachten. Omdat je de hele dag online bent, wil je niet continu de batterij van je telefoon in de gaten houden. Daarom leg je hem gewoon weg en laadt hij draadloos op!
echt veel groter dan je zou verwachten | Kia Picanto Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

De Kia Picanto is binnen

echt veel groter dan je zou verwachten

Deze private lease Kia van is binnen echt veel groter dan je zou verwachten; het interieur is gemaakt van oersterke materialen en het is geweldig om te zien. Als je instapt, krijg je meteen een lach op je gezicht! Bovendien is hij ook lekker ruim. De bagageruimte meet standaard 225 liter en door de rugleuningen neer te klappen vergroot je hem tot 1.010 liter. In zo’n Picanto van Kia private lease zit een slim luik voor het verborgen compartiment. Kun je je waardevolle spulletjes mooi uit het zicht leggen.

De Picanto van Kia private lease is DriveWise: zo heeft hij noodremassistentie die ingrijpt als er plotseling iemand oversteekt en heeft hij cruise control met snelheidsbegrenzing en stuurwielbediening. Met hellingproefassistentie rijd je gemakkelijk weg op schuine vlakken in parkeergarages. De private lease Kia Picanto is er in 11 verschillende kleuren, van beschaafd Clear White of Aurora Black Pearl tot het uitdagend Pop Orange en Honey Bee. Met Kia Picanto private lease fleurt onze Randstad lekker op!

Kia snapt dat je snel vooruit wilt komen, in de stad én op de grote weg. Dat kan met een 1.0 liter driecilinder motor met 49 KW/67 pk of met een 1.2 liter viercilinder met 62 KW/84 pk. De echt snelle vogels kiezen natuurlijk voor de 1.0 liter driecilinder met turbo. Dan heb je maarliefst 74 KW/100 pk onder de kap en rijd je overal op kop. Bijna alle Kia’s van Kia private lease zijn voorzien van een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Alleen als Dynamic Plusline met 1.2 liter motor heeft de Picanto standaard een automaat. Met Kia Picanto automaat private lease ben je klaar voor iedere uitdaging!

Een Kia Picanto gaat bijna nooit kapot; daarom krijg je standaard zeven jaar garantie. En de berijders zijn erg tevreden! Op de site van Kia vind je ruim 1.400 reviews met een gemiddelde waardering van 8.5. Maarliefst 96% beveelt de Kia aan.