Keurmerk Private Lease
Heel veel luxe | Peugeot 208 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Sportieve leeuw

Heel veel luxe

Heel veel luxe, dat is wat kan in dit B-segment auto. De Franse fabrikant heeft ervoor gezorgd dat jij pecies kan doen wat je wilt. Het is aan jou om deze auto van top tot teen aan te kleden met luxe opties en slimme features. Ook is er goed nagedacht over jouw veiligheid, kies voor diverse rij-assistenten die jouw autorit nog veiliger en zorgelozer maken. Denk bijvoorbeeld aan het Pack Drive Assist of de Active parkeerhulp waarmee jij automatisch kunt uitparkeren.
echt veel groter dan je zou verwachten | Peugeot 208 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

De nieuwe Peugeot 208 is binnen

echt veel groter dan je zou verwachten

Deze private lease Peugeot 208 is binnen echt veel groter dan je zou verwachten; het interieur is gemaakt van oersterke materialen en het is geweldig om te zien. Als je instapt, krijg je meteen een lach op je gezicht! Bovendien is hij ook lekker ruim. Door de rugleuningen neer te klappen krijg je nog mee ruimte tot je beschikking. Een dagje IKEA met jou private lease auto behoort dus gewoon tot de mogelijkheden.

Naam heeft dit model al gemaakt, het voortzetten is nu wat er moet gebeuren. De succesvolle voorgangers zullen u niet onbekend zijn, kent u ze nog? De Peugeot 205, 206, 207 en natuurlijk last bun not least, de 208! Deze nieuwkomer zal de vlam de komende tijd verder moeten dragen. Zoals het er nu naar uit zien gaat dit geen probleem worden. De verschillende autorecensenten zijn zeer lovend over deze Franse bolide, iedereeen is natuurlijk erg benieuwd of de nieuwe Peugeot 208 private lease dit ook echt kan waarmaken.

De toekomst is nu! De nieuwe Peugeot 208 is helemaal klaar voor wat er komen gaat. Dit model is gebouwd op het splinternieuwe CMP platform(common modular platform). Door dat het CMP platform geschikt is voor meerdere aandrijflijnen is het mogelijk om een verbrandingsmotor, een elektromotor of zelfs een compromis van deze twee te behuizen. Deze Peugeot 208 is er dus kaar voor.

Via IKRIJ.NL Private Lease is het mogelijk om snel en zonder zorgen in deze prachtige nieuwe Peugeot 208 te stappen. Via onze websit stel je em zelf samen precies zoals jij dat wilt. Veel plezier met configureren!