Keurmerk Private Lease

IKRIJ.NL roept alle bezoekers op om de adviezen en voorschriften van de overheid en het RIVM op te volgen. We hebben maatregelen getroffen voor jouw en onze eigen veiligheid. Benieuwd hoe IKRIJ.NL hiermee omgaat? Lees hierover meer.

Waarom een Opel Corsa? | Opel Corsa Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Sportieve looks

Waarom een Opel Corsa?

Niet alleen het dynamische design en de sportieve looks van de Opel Corsa doet ons hart sneller kloppen, ook het comfort in de auto is meer dan compleet. Laten we beginnen met het design; lopend om de auto heen zie je een auto met karakter. De sportieve neus en de strak ontworpen achterkant maken van de Opel Corsa een complete auto, waar je behendig en comfortabel, zowel de drukte in de stad als de snelheid op de autowegen absoluut de baas bent. Het comfort zit onder andere in de ruime bagageruimte die maximaal benut kan worden door de eenvoudig, in delen, neer te klappen achterbank. Ook op koude winterse dagen rijd je, door de verwarmde voorstoelen comfortabel warm van en naar iedere bestemming.
Wat is er nieuw? | Opel Corsa Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Modern en veilig

Wat is er nieuw?

Verbetering ten behoeve van veiligheid kun je met een gerust hart aan Opel overlaten. Neem bijvoorbeeld de Intelilux LED® Matrix koplampen die automatisch omschakelen tussen groot- en dimlicht. Ook de cruise control zorgt ervoor dat niet alleen een constante snelheid wordt gereden, maar zelfs zorgt voor een veilige afstand tot de auto voor je. De overzichtelijk digitale informatie display geeft zeker een aanmerkelijke bijdrage in de rijveiligheid, door de positionering van de display is het zicht op de weg uitstekend.

 

IKRIJ.nl in Den Haag biedt deze Opel Corsa aan op basis van Private Lease

Interesse in deze

Opel Corsa

De nieuwste Opel Corsa in Private Lease bij IkRij is een complete auto voor het hele gezin. De voordelen van private leasen is voornamelijk dat je "geen gedoe" hebt, wij hebben ze op een rijtje gezet, lees ze gerust door. De Opel Corsa in Private Lease is bij ons eenvoudig te leasen, je bepaalt zelf hoe lang je wilt leasen en hoeveel kilometer per jaar jij denkt te rijden. De offerte ontvang je altijd binnen één uur van ons. Wij begrijpen ook dat je misschien wel even iemand wilt spreken, voor een goed advies, een vraag die je nog hebt of gewoonweg omdat je niet zo’n schrijver bent. Neem dan contact met ons op via 0800 457 45 65. Wij zijn er om te helpen en dit doen wij dan ook met alle plezier.

Dat is het private lease label van Wittebrug Lease met maarliefst 16 aangesloten dealers in de Randstad.

Bel ons op 0800 457 45 65 of vul hier het contactformulier in. Bij IKRIJ.NL hebben we Corsa’s in verschillende uitvoeringen zodat je snel kunt rijden. Maar omdat de voorraad vaak wisselt, kunnen de specificaties natuurlijk ook wijzigen. Vraag daarom n onze modellen en de opties!

Mijn Opel Corsa samenstellen