Keurmerk Private Lease
met een wereld aan mogelijkheden. | Renault Twingo Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Een compacte stadsauto

met een wereld aan mogelijkheden.

Natuurlijk is de private lease Renault Twingo helemaal bij de tijd. Zo ben je connected met R-Link: je mobieltje is gekoppeld via Bluetooth en met stuurwielbediening of spraakherkenning zeg je wat je wilt. Als je stilstaat, bekijk je al je foto’s en video’s op het grote touch screen. Onder R-Link valt ook het ingebouwde TomTom navigatiesysteem met TomTom Trafic en in de R-Link Store download je nuttige én leuke apps!

totale gemoedsrust | Renault Twingo Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Rij met

totale gemoedsrust

Het werkt allemaal intuïtief bij de Twingo van Renault private lease en als je dat liever doet, bedien je R-Link gewoon via de R&Go app op je smartphone. Van Driving Eco2 krijg je dan bovendien gepersonaliseerde tips om zuiniger te rijden en weet je precies wanneer jouw Twingo voor onderhoud naar de garage moet.

Speciaal voor de stad heeft Renault Stop & Start ontwikkeld. Zo is hij lekker zuinig en schoon. En het wordt er een beetje stiller. Met Energy Smart Management technologie wordt de remenergie opgeslagen om bijvoorbeeld de automatische airco van stroom te voorzien. Je kunt de Twingo van Renault private lease ook krijgen met regen- en lichtsensoren (de ruitenwissers en het licht gaan dan automatisch aan) en met Hill Start Assist rijd je eenvoudig weg op een hellingbaan (denk aan alle parkeergarages). De achteruitrijcamera stuurt zijn beelden naar het grote R-Link scherm en de cruise control met snelheidsbegrenzer voorkomt bekeuringen op de grote weg. Want ook daar voelt deze dappere Twingo zich thuis. Met het Lane Departure Warning System word je gewaarschuwd als je per ongeluk gaat slingeren. Verder kun je deze private lease Renault bestellen met noodstopbekrachting en speciale zijwindassistent. Je ziet het, van de Utrechtse bazaar tot aan de A2 naar de Albert Cuyp, de Twingo is van alle markten thuis.

De Twingo van Renault private lease is net even anders ingedeeld en dat biedt veel voordelen. Z’n motor zit achterin en samen met de allerkleinste draaicirkel zorgt dat ervoor dat ie super wendbaar is. Bovendien heb je extra veel binnenruimte en een vlakke laadvloer. Zelfs de rugleuning van de voorstoel is neerklapbaar waardoor het shoppen extra leuk is. Met de Twingo heb je geen winkelwagentje nodig, het ís er een. Renault Twingo private lease zet hem graag bij jou voor de deur! De Renault Twingo is leverbaar met een 70 pk benzinemotor of een turbo met 90 pk en ze hebben allebei een handgeschakelde vijfbak of een automaat met 6 versnellingen. Ook met Renault Twingo automaat private lease zijn we je graag van dienst bij IKRIJ.NL, maar diesels zijn er niet.