Keurmerk Private Lease
Eigenwijs en slim | Hyundai i10 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Voorzien van achteruitrijcamera

Eigenwijs en slim

Maar de i10 van Hyundai private lease is ook een ruime Randstad cruiser waarin vier mensen comfortabel van Amsterdam naar Rotterdam kunnen of van Haarlem op en neer naar Utrecht. En ook de bagageruimte mag er zijn: met de achterbank in zitpositie past er 252 liter in en neergeklapt zelfs 1.046 liter. Daarmee schiet deze stoere vriend van Hyundai private lease je graag te hulp bij een kleine verhuizing. Nog meer opbergen? In de voorportieren passen literflessen en achterin hebben halve literflessen hun eigen plekje. Slim, zo’n private lease Hyundai i10! Juist daarom heeft de i10 lovende recensies. AutoRai.nl noemt hem de beste stadsauto van Nederland en de ANWB zegt dat ie aandoet als een klasse groter en ze looft de volwassen veiligheidsuitrusting.

De i10 van Hyundai private lease heeft een 1.0 MPi benzinemotor met een vermogen van 49 KW (66 PK) en een maximumkoppel van 95 Nm bij 3.500 toeren. Samen met een handgeschakelde vijfversnellingsbak of automaat maakt hem dat snel en wendbaar. En Hyundai koppelt dat graag aan veiligheid. Zo heeft de i10 slimme elektronische systemen waardoor je altijd op koers blijft. Met Hyundai i10 automaat private lease ben je veilig op weg.

Een aantal i10’s van Hyundai private lease hebben navigatie met LIVE services voor actuele informatie en je kunt het systeem gemakkelijk aan je smartphone of tablet koppelen. Zo hoor je altijd je eigen, favoriete muziek. Natuurlijk, met Hyundai private lease deals heb je geen omkijken naar onderhoud en reparatie, maar toch is goed om te weten dat Hyundai maarliefst vijf jaar garantie geeft. Het zegt alles over de kwaliteit en het verklaart waarom de Hyundai i10 zo populair is. Ook bij IKRIJ.NL.