Keurmerk Private Lease
Eigenwijs en slim | Hyundai private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Voorzien van achteruitrijcamera

Eigenwijs en slim

Maar de i10 van Hyundai private lease is ook een ruime Randstad cruiser waarin vier mensen comfortabel van Amsterdam naar Rotterdam kunnen of van Haarlem op en neer naar Utrecht. En ook de bagageruimte mag er zijn: met de achterbank in zitpositie past er 252 liter in en neergeklapt zelfs 1.046 liter. Daarmee schiet deze stoere vriend van Hyundai private lease je graag te hulp bij een kleine verhuizing. Nog meer opbergen? In de voorportieren passen literflessen en achterin hebben halve literflessen hun eigen plekje. Slim, zo’n private lease Hyundai i10! Juist daarom heeft de i10 lovende recensies. AutoRai.nl noemt hem de beste stadsauto van Nederland en de ANWB zegt dat ie aandoet als een klasse groter en ze looft de volwassen veiligheidsuitrusting.
 | Hyundai private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Bij de i10 van Hyundai private lease staat de berijder centraal. Belangrijke informatie zie je op digitale schermen en in verschillende uitvoeringen heeft hij een multifunctioneel stuurwiel waardoor je alle aandacht bij de weg houdt. Een cruise control, telefoon of tripcomputer bedien je gewoon met je handen aan het stuur. Soms is het stuur zelfs verwarmd, net als de voorstoelen. En voor de zomer heb je volautomatische airco. Cool toch?

De i10 van Hyundai private lease heeft een 1.0 MPi benzinemotor met een vermogen van 49 KW (66 PK) en een maximumkoppel van 95 Nm bij 3.500 toeren. Samen met een handgeschakelde vijfversnellingsbak of automaat maakt hem dat snel en wendbaar. En Hyundai koppelt dat graag aan veiligheid. Zo heeft de i10 slimme elektronische systemen waardoor je altijd op koers blijft. Met Hyundai i10 automaat private lease ben je veilig op weg.

Een aantal i10’s van Hyundai private lease hebben navigatie met LIVE services voor actuele informatie en je kunt het systeem gemakkelijk aan je smartphone of tablet koppelen. Zo hoor je altijd je eigen, favoriete muziek. Natuurlijk, met Hyundai private lease deals heb je geen omkijken naar onderhoud en reparatie, maar toch is goed om te weten dat Hyundai maarliefst vijf jaar garantie geeft. Het zegt alles over de kwaliteit en het verklaart waarom de Hyundai i10 zo populair is. Ook bij IKRIJ.NL.

IKRIJ.nl in Den Haag biedt deze Hyundai i10 aan op basis van Private Lease

Interesse in deze

Hyundai i10

Zo’n i10 van Hyundai i10 private lease is een dappere, stoere en ruime stadsauto. Wil jij veel value for money, lease hem dan bij IKRIJ.NL!

Dat is het private lease label van Wittebrug Lease met maarliefst 16 aangesloten dealers in de Randstad.

Bel ons op 0800 457 45 65 of vul hier het contactformulier in. Bij IKRIJ.NL hebben we i10’s in verschillende uitvoeringen zodat je snel kunt rijden. Maar omdat de voorraad vaak wisselt, kunnen de specificaties natuurlijk ook wijzigen. Vraag daarom n onze modellen en de opties!

Mijn Hyundai i10 samenstellen