Keurmerk Private Lease
Compact en toch ruim van binnen! | Seat Mii Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

De Seat Mii is

Compact en toch ruim van binnen!

Hij beschikt over een kofferbak van 250 liter en natuurlijk kun je de rugleuningen neerklappen zodat je álle winstpakkers mee naar huis neemt. Als dat niet genoeg is, levert Seat Mii private lease hem op bestelling met een Thule draagbalk onder de auto voor je fietsendrager of je kiest voor de slimme Seat allesdragers op het dak.
En maak van jouw Mii echt maatwerk | Seat Mii Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Kies voor de SEAT Accessoires

En maak van jouw Mii echt maatwerk

Vanzelfsprekend kun je de private lease Seat Mii met allerlei opties naar je eigen hand zetten. Kies voor elektrische verstelbare buitenspiegels die ook nog eens verwarmd zijn of een handige cruise control. Met stoelverwarming zit je ook ’s-winters op je gemak en met het panorama schuifdak haal je de eerste zonnestralen van het voorjaar naar binnen. Je kunt de Mii van Seat private lease met handbediende airco krijgen, maar ook met een slimme climatronic die de temperatuur automatisch regelt.

Met Electronische StabiliteitsControle zorgt Seat ervoor dat jouw Mii altijd de juiste koers houdt en met Safety Assist remt hij automatisch bij onverwachte obstakels. Met Hill Hold Assist houdt de Mii vanzelf z’n remmen nog even vast nadat je het pedaal hebt losgelaten. Daarmee is helling trekken een koud kunstje en rijd je gemakkelijk weg op een schuin vlak.

De Mii van Seat private lease is er in verschillende uitvoeringen, zo kun je kiezen voor een kloeke Mii Style of een Style Intense met automatische airco en You&Mii Music+. En er zijn drie sportieve versies, van de Mii Sport tot aan de FR Intense waarbij wij vermoeden dat de letters FR voor Spaanse FuRie staan. In die snelle versie heeft ie standaard 16 inch lichtmetaal in Atom Grey . En nu we het toch hebben over kleur bekennen: deze private lease Seat is leverbaar in chique en coole tinten. In Tungsten Silver met een wit dak toon je jouw klasse en met Sunflower Yellow vrolijk je de straat helemaal op. Houd onze Spaanse vrienden in de gaten, want er zijn regelmatig speciale aanbiedingen met verschillende opties. Wil je weten wat er op dit moment is, bel dan even met IKRIJ.NL. We helpen je graag!

De Seat Mii is leverbaar met twee verschillende driecilinder benzinemotoren. Zo is er de 1.0 liter met 44KW/60pk en een vijfbak of de iets sterkere variant met 55 KW/75pk met vijfbak of automaat. Met Seat Mii automaat private lease heb je nergens omkijken naar. Je kunt hem niet als diesel bestellen, maar dat is ook niet nodig. Met een verbruik van 4,1 l/100 km is de Seat Mii superzuinig en met een benzinemotor betaal je maar weinig wegenbelasting. Natuurlijk is het fijn als je een auto kiest met een goede reputatie. Dat zit bij de Mii van Seat private lease wel goed: je krijgt vier jaar garantie en het online magazine Autozine looft de Seat om z’n slimme ontwerp. De ANWB rekende in 2014 al uit dat het de voordeligste auto is om te rijden en de club prijst z’n uitrusting, het lage brandstofverbruik en de binnenruimte. Autoweek vindt de Mii vooral volwassen en praktisch. De Seat Mii oogst overal lovende kritieken.