Keurmerk Private Lease
De Maza 2 is altijd luxe uitgevoerd! | Mazda 2 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Dynamic+ of GT-Luxury

De Maza 2 is altijd luxe uitgevoerd!

De private lease Mazda 2 is er in verschillende uitvoeringen. Zo is er bijvoorbeeld de Dynamic+ met navigatie, 16 inch lichtmetalen velgen en cruise control. Maar je kunt ook kiezen voor de GT-Luxury. Dan verwen je jezelf met lederen bekleding, achteruitrijcamera, navigatie en een head-up display. Die projecteert alle belangrijke informatie op de voorruit zodat je én alles ziet én je tegelijkertijd je blik op de weg houdt. Het zijn zomaar twee voorbeelden, want de voorraad wisselt steeds. Informeer daarom naar onze aanbiedingen en kies een Mazda 2 private lease die het beste bij jou past!
dankzij het KODO design | Mazda 2 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Strak en dynamisch

dankzij het KODO design

Deze private lease Kia van is binnen echt veel groter dan je zou verwachten; het interieur is gemaakt van oersterke materialen en het is geweldig om te zien. Als je instapt, krijg je meteen een lach op je gezicht! Bovendien is hij ook lekker ruim. De bagageruimte meet standaard 225 liter en door de rugleuningen neer te klappen vergroot je hem tot 1.010 liter. In zo’n Picanto van Kia private lease zit een slim luik voor het verborgen compartiment. Kun je je waardevolle spulletjes mooi uit het zicht leggen.

Maar ook het interieur is belangrijk. Het is rondom jou ontworpen en het MZD Connect entertainmentsysteem heeft een HMI Commander functie waarmee je intuïtief je muziek aanzet, je navigatiesysteem bedient of bijvoorbeeld het brandstofverbruik afleest. Zie het als een uitgebreide boordcomputer met DAB+ radio en bluetooth bij de 2 van Mazda private lease. Het head-up display is er trouwens ook met kleurenscherm.

Naast SKYACTIV Technology en G-Vectoring Control is de private lease Mazda voorzien van i-ACTIVSENSE. Dat is een combinatie van verschillende veiligheidssystemen zoals Lane departure warning (dat je waarschuwt als je gaat slingeren), i-STOP (een start-stop systeem), Cruise-control, en Smart City Break Support. Dat laatste zorgt ervoor dat de auto vanzelf remt als er plotseling iemand oversteekt. Je kunt de Mazda 2 krijgen met een handgeschakelde vijf- of zes versnellingsbak of een zesbak automaat. Met Mazda 2 automaat private lease maak je goede sier!

Je snapt, Mazda kan van alles bedenken, maar waar het om gaat, is hoe zo’n Mazda 2 van Mazda private lease het in de praktijk doet. Het bekende vakblad Autoweek vindt hem verfrissend anders en wees hem als winnaar aan in een triotest. “Hij rijdt volwassen, biedt voldoende ruimte, zit erg goed in elkaar en is ook nog goed geprijsd.” En ook het NRC is vol lof. De kwaliteitskrant spreekt over topkwaliteit, perfecte techniek en beschaafde prijzen. En op de onafhankelijke recensiesite TrustPilot geven zo’n 1.600 klanten van Mazda een gemiddelde score van 9,2.