Keurmerk Private Lease
met een 108 hoor je erbij! | Peugeot 108 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Wat je ook kiest

met een 108 hoor je erbij!

Misschien is de leukste uitvoering wel de 108 TOP! Dan heb je een groot elektrisch bediend vouwdak dat je in iedere gewenste stand openzet. Het is er in zwart, denimblauw en superchique Red Purple. Combineer het met modieuze buitenkleuren als Jaune Pépite, Gris Gallium, Blanc Lipizan, Bleu Smalt of Rouge Scarlet. Heb je liever een tattoo-uitvoering met bloemen op haar body of two tone lakken? Wat je ook kiest, met een 108 van Peugeot private lease hoor je er helemaal bij.
en Autmatische Airconditioning | Peugeot 108 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Keyless Entry and Start-systeem

en Autmatische Airconditioning

Maar ook aan de binnenkant toont de 108 van Peugeot private lease haar klasse. Zo heb je de beschikking over een 7 inch groot touch screen met mirror screen technologie (je eigen apps worden op het scherm gespiegeld), kun je haar met een Keyless Entry and Start-systeem krijgen en met automatische airconditioning. De Peugeot 108 private lease heeft haar eigen dress code met bijvoorbeeld pied de poule stoffering op de stoelen en je kunt haar zelfs met “Claudia” lederen bekleding krijgen. Met een tildrempel van maar 77 cm springt je hond gemakkelijk in de achterbak en ook je boodschappen passen er allemaal in. Zelfs als er Hamsterweken zijn, want dan klap je gewoon de beide rugleuningen om. Handig toch?

Hadden we het over chique? Wat denk je dan van een achteruitrijcamera, het Lane Departure Warning System en Active City Brake. Met LDWS waarschuwt de Peugeot je als je door vermoeidheid gaat slingeren en het remsysteem zorgt ervoor dat de 108 van Peugeot private lease automatisch stopt als er plotseling iemand oversteekt. Met Hill Start Assist blijft de auto even op haar plaats als je het rempedaal loslaat; daarmee rijd je probleemloos weg in iedere parkeergarage.

Deze private lease Peugeot heeft een superefficiënte driecilinder motor die je combineert met een handgeschakelde 5-versnellingsbak of een elektronische ETG5-bak. Daarmee kun je volautomatisch rijden of met flippers aan het stuur schakelen. Met Peugeot 108 automaat private lease kom je chique en sportief voor de dag! Met het Stop & Start-systeem is de Peugeot 108 lekker zuinig en schoon, ook in de stad.

Enfin, er zijn opties genoeg bij Peugeot private lease en ze zijn handig te combineren in zogenaamde upgrade packs. Met de Pack City heb je handige stadsopties zoals de achteruitrijcamera, maar je kunt ook kiezen voor het Pack Nav met geïntegreerde navigatie om zorgeloos door de hele Randstad te cruisen.