Keurmerk Private Lease
Ruim van binnen | Skoda Citigo Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Compact van buiten

Ruim van binnen

De private lease Skoda is leverbaar als Citigo Active met ondermeer een Greentech remsysteem (vrijkomende remenergie wordt opgeslagen voor de bediening van elektrische accessoires) en Hillhold Control (voor het wegrijden op schuine hellingbanen). Je kunt hem ook als Citigo Ambition krijgen met Radio Swing met vier extra luidsprekers, Bluetooth telefoonvoorbereiding, City Safe Drive (een proactief remsysteem) en regen- en lichtsensoren waardoor de ruitenwissers en de verlichting vanzelf inschakelen als dat nodig is.
Vernieuwend fris design | Skoda Citigo Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Simply Clever met

Vernieuwend fris design

De Citigo Style van Skoda private lease heeft dan ook nog eens airconditioning, 14 inch lichtmetalen Apus wielen en cruise control. Maar je kunt hem ook met stoer 16 inch Serpens lichtmetaal bestellen. ’t Is maar net wat je zelf wilt. Heb je liever Kiwi Green of Sunflower Yellow Special? Bij Skoda Citigo private lease kan het allemaal! Als je het interieur in Stof Ivory neemt, heb je een frisse combinatie van zwarte stoelen met beige deurpanelen en dashboardafwerking.

In de Citigo van Skoda private lease heb je ruimte genoeg om alles en iedereen mee te nemen. Zo heb je een bagageruimte van 250 liter die je in een handomdraai vergroot naar 959 liter. Dat is écht veel voor zo’n sympathieke stadsauto. Daarnaast heb je allerlei handige opbergvakken zoals bijvoorbeeld die ene onder je stoel voor de standaard Skoda paraplu. Aan het dashboardkastje zit een handige wegklapbare tassenhaak waardoor je je eigen spulletjes altijd bij de hand hebt en ze niet door de auto rollen. Verder heb je aan de binnenkant luxe zaken als een multifunctioneel stuurwiel, een Bluetooth verbinding met je smartphone en een Move&Fun app om je eigen playlists af te spelen. Bij de Citigo van Skoda private lease is aan alles gedacht.

De private lease Skoda Citigo is leverbaar met een 1.0 MPI 60 pk GreenTech benzinemotor of met een 68 pk 1.0 G-Tec CNG-motor die op aardgas kan rijden. Dat is slim, schoon en erg voordelig. Hij heeft een handbediende vijfversnellingsbak of een slimme automaat. Met Skoda Citigo automaat private lease helpen we je graag op weg!

Natuurlijk wil je graag weten waar je voor kiest. Daarom is het goed om te weten dat de Citigo van Skoda private lease uistekende recensies heeft, zowel van berijders als van de pers. Op de site van Skoda vind je zo’n 90 reviews van Nederlandse berijders met naam en toenaam. De journalist van Autoweek constateert dat hij met z’n 1,98 meter een prima zitpositie heeft achter het stuur en dat de auto hartstikke goed rijdt. Je vindt er ook verwijzingen naar AutoRai en Autokopen.nl.

Wíj hebben Volkswagen private lease deals omdat we het een ijzersterke aanbieding vinden, maar belangrijker is natuurlijk wat de up!-rijders er zelf van vinden: op de officiële site van Volkswagen scoort deze allemansvriend in meer dan 100 reviews gemiddeld een 8.6 en ook onafhankelijke instanties zijn lovend. Autovandaag schrijft over de “up! beats” dat hij een aardig deuntje meeblaast. Autovisie looft zijn stuurmanskunsten en wegcontact en de ANWB stelt dat de up! zich in de stad als een vis in het water voelt, maar dat ie ook op de snelweg zijn kwaliteiten toont. Hoe je het ook wendt of keert, zo’n up! van Volkswagen private lease is een goede keuze waar je veel plezier van hebt!