Keurmerk Private Lease
En sportief design | Nissan Micra Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Stoer strak

En sportief design

De Micra van Nissan private lease is stoer van buiten, hij is strak en heeft een sportief design met z’n zwevende dak en achterspoiler. In alles ziet hij er high-tech uit en tien frisse kleuren onderstrepen zijn edgy looks. Hoe stoer ben jij eigenlijk en wat denk je van Power Blue, Energy Orange of Pulse Green? Het is weer eens wat anders dan standaard stadsmuisgrijs. En als je dan toch je onschuld verloren hebt, doe er dan een schepje bovenop met de gedurfde Exterior Packs en gewaagde bestickering.
stadsauto van Nissan | Nissan Micra Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Compacte high-tech

stadsauto van Nissan

Nissan brengt autodesign naar een next new level. Inderdaad, met deze private lease Nissan kom je uit je schulp en ook de binnenkant is anders. Dat geldt voor z’n vorm en ook voor de uitdagende, contrasterende kleuren. Met verschillende Interior Packs en losse accessoires zet je jouw Micra helemaal naar je eigen hand! Met Nissan Micra private lease helpen we graag bij je keuzes.

De Micra van Nissan private lease is verkrijgbaar als Visia, Visia+ (met handbediende airco en audiosysteem met bluetooth) en Acenta (met on top een 7 inch touch screen en smartphone connectiviteit). De N-Connecta heeft ook nog automatische airco, een multimedia navi, DAB digitale radio, achteruitrijcamera, 16 inch lichtmetaal én mistlampen voor. De superdeluxe Tekna verwent je met 17 inch lichtmetalen wielen, intelligent key (openen en starten zonder sleutel) en een Bose Personal Audio-Systeem met onder andere luidsprekers in de bestuurdershoofdsteun.

Natuurlijk is de private lease Nissan Micra voorzien van alle moderne veiligheidssystemen. Onder de naam Nissan Intelligent Mobility vallen systemen die het rijden een stuk gemakkelijker maken. Zo is er een achteruitrijcamera met around view monitor verkrijgbaar, intelligent lane intervention, emergency breaking, high-beam assist, traffic sign recognition, blind spot warning, hill start assist, trace control en ride control. Als alle auto’s die voorzieningen hebben, kunnen de schadebedrijven wel sluiten.

De Micra van Nissan private lease is leverbaar met verschillende motoren. Er is een éénliter benzinemotor met 71 pk, een 90 pk sterke turbo en een 90 pk dieselmotor. Ze hebben allemaal een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Een automaat is voor brave mensen en is dus niet leverbaar op de Micra. Daarom is er ook geen Nissan Micra automaat private lease. Simpel as that!

Een Micra van Nissan private lease is meer dan een auto zegt Nissan, het is een belofte. Daarom wijdt de fabrikant daar een apart hoofdstuk aan op haar website. Onder de naam You+Nissan belooft ze dat je overal, altijd en voor wat dan ook kunt bellen. Dan gaat het over vervangend vervoer, marktconforme prijzen, pechhulp en transparantie.