Keurmerk Private Lease
Compact betrouwbaar maar toch ondeugend

Mitsubishi Spacestar

De Space Star (spacestar) van Mitsubishi private lease maakt een goede eerste indruk. Dat komt natuurlijk door zijn sprotieve en brutale uiterlijk. Het is een leukerd die je uitnodigt om op stap te gaan, alleen of met vrienden. Ga je met z’n vieren of vijven op stap? Deze vraag hoef jij jezelf niet te stellen, de Space Star is namelijk een echte vijfzitter die wij via IKRIJ.NL Private Lease aanbieden! 

De compacte SUV met zelfvertrouwen

Volkswagen T-Cross

De T-Cross van Volkswagen via IKRIJ.NL private lease zit boordevol zelfvertrouwen. Om de auto in perspectief te plaatsen is het goed om te weten dat de T-Cross het formaat heeft van de volkswagen Polo. De twee broertjes zijn ongeveeer even lang (4,10M), de T-Cross is daarentegen maar liefst 13,8 centimeter hoger! 

Omdat dit een SUV is praten we over volledig andere proporties en andere ruimte indeling. De T-Cross heeft een ruimte indeling die vele malen prakticher is dan die van zijn kleine broertje. Zo kan de achterbank ik delen naar voor-en achter worden geschoven en is de totale kofferruimte van 385 kuter te vergroten tot wel 455 liter, niet gek toch... Leuk is dat deze compacte, stoere kar goed bereikbaar is voor iedereen, via IKRIJ.NL private lease is een avontuurlijke trip in de T-Cross binnen handbereik!

een next new level in design

Nissan Micra

De Micra van Nissan private lease is de ultieme vijfdeurs hatchback en er zijn veel redenen om voor hem te kiezen, maar z’n brutale ontwerp is wel de belangrijkste. Laat “braaf” maar thuis!

Of een comfortabele B-segmenter?

Voor wie een stadsauto te klein is, en een crossover te groot, zijn deze compacte gezinsauto's ideaal!

Of wilt u iets meer ruimte en een hogere zit?

Van compacte crossovers tot full-size Sports Utility Vehicles.